Arda Turan: "Ebru'ya neden selam vermeyeyim?"

Turan, geçtiğimiz günlerde bir mekânda karşılaştığı Ebru Şallı'yla merhabalaşmasına yönelik sorulara "Ne adammışım ben ya! Tabii ki 'Merhaba' diyeceğim" diye karşılık verdi.

Arda Turan: "Ebru'ya neden selam vermeyeyim?"
Sözcü'de yer alan habere göre Arda Turan, önceki akşam eski takım arkadaşları Selçuk İnan ve Burak Yılmaz ile doyasıya eğlendi. Üç yıldız önce Beyoğlu, ardından Karaköy, son olarak da Yeniköy’deki bir mekânda eğlencenin keyfini çıkardı.

“NEDEN SELAM VERMEYECEĞİM?”

Arda Turan, gecenin sonunda adı aşk dedikodusuna karıştığı Ebru Şallı hakkında açıklamalar yaptı. Sosyal medyadan takibe aldığı iddia edilen manken Cansu Taşkın’ın adını duyunca ise yüzünü buruşturdu.

Turan, Ebru Şallı’yla birkaç gün önce aynı mekânda eğlenmeleri ve selamlaşmalarına yönelik sorulara “Ne büyük adammışım be! Neden ‘Merhaba’ demeyeyim? Selamlaştık tabii ki… Ebru arkadaşım. Omurilik Felçlileri Derneği'nden dolayı tanıştığım bir arkadaşım” diye cevap verdi.

Arda Turan, mekân çıkışı etrafını saran çalgıcı ve çiçekçilere cebinden çıkardığı Euro’lardan dağıtarak hızla uzaklaştı.

Arda Turan: "Ebru'ya neden selam vermeyeyim?"