Arda Turan ve Burcu Esmersoy'un gizemli planları!

'Aşk yaşıyorlar' iddiasıyla gündem olan Burcu Esmersoy ile Arda Turan; Brezilya'da buluşmak için de plan yaptı!

Arda Turan ve Burcu Esmersoy'un gizemli planları!
Takvim'de yer alan habere göre biri Türkiye'nin en güzel kadınlarından Burcu Esmersoy; diğeri ise yurt dışındaki gururumuz Arda Turan... Ortak noktaları 'futbol' olan bu iki gözde isim, son dönemde haklarında çıkan "Aşk yaşıyorlar" haberleriyle gündem oldu. "Sarı fırtınam" dediği Sinem Kobal'dan ayrıldıktan sonra adı birçok güzelle anılan Turan ve güzel sunucu ise ısrarla 'sadace arkadaş' olduklarını söyledi.

RİO DÖNÜŞÜ ÇEŞME'DE TATİL PLANI

Burcu Esmersoy ve Arda Turan'ın yakın çevresinden gelen haberler ise akılları karıştırdı. Şimdilerde Dünya Kupası'nı takip etmek için Brezilya'da olan Esmersoy, Turan'la burada buluşmak için çok önceden planlar yaptı. Sinem Kobal'la evliliğin eşiğinden dönen Arda Turan ve yine nişanlısı Sami Kiresipi'den ayrılan Burcu Esmersoy; Brezilya dönüşünde de Çeşme'de tatil yapmak üzere anlaştı. Bu arada Sinem Kobal'ın eski sevgilisi Mustafa Sirmen gibi; Burcu Esmersoy'un eski aşkı Esat Yontuç da Arda Turan'ın çok yakın arkadaşı!

Güzel sunucu ile Arda Turan'ın geçtiğimiz günlerde çekilen bir fotoğraftaki tavırları; aşk iddiasını güçlendirdi. Dedikodular üzerine ise Burcu Esmersoy, "Arda benim arkadaşım" demişti.