Arda Turan'ın kedicikleri

6 İspanyol güzel, sakal ve bıyık takıp Arda Turan'a olan hayranlıklarını çektikleri videoyla dile getirdi. Turan'ın paylaştığı bu videoya 'Arda'nın kedicikleri' esprisi yapıldı.

Arda Turan'ın kedicikleri
Takvim'de yer alan habere göre Atletico Madrid'e transferinin ardından İspanya'da büyük bir hayran kitlesine kavuşan Arda Turan'ın sevgisi, iyice büyüdü. Türkiye'de olduğu gibi İspanya'da da güzellerin hedefinde olan yıldız futbolcu, dün instagram hesabından ilginç bir paylaşımda bulundu.

'BURCU ESMERSOY GÖRMESİN'

Birbirinden güzel 6 genç kız, Arda Turan için İspanyolca tezahuratlar yaptı ve bu videoyu instagram'a yükledi. Etiketlendiği videoyu görünce kahkahalara boğulan Arda da kendisine yapılan bu jesti takipçileriyle paylaştı.

Arda Turan'ın İspanya'da gündem olan sakal ve bıyıklarına da gönderme yapan güzellerin videosuna gün boyu şöyle espriler yağdı: "Türkiye'de Adnan Oktar'ın kedicikleri varsa İspanya'da da Arda Turan'ın kedicikleri var", "Aman Burcu Esmersoy görmesin", "Lololo Arda Turan diyen kızlar için, Arda Turan oley diyen kızları üzme abi", "İnşallah daha güzel günler gör Arda. Victoria's Secret melekleri de senin için bir video çeksin inşallah." 
Konular Spor Haberleri