Arda'nın baba olduğu gün Berkay hangi mesajı yayımladı?

Berkay kavgasıyla gündemi sarsan Arda Turan’la Aslıhan Doğan Turan, dün büyük bir mutluluk yaşadı. 31 yaşındaki ünlü futbolcu ile sosyetik eşi, dün akşam bebekleri Hamza Arda’ya kavuştu. Hamileliğindeki son günleri sıkıntılı geçen Aslıhan Doğan ile bebeğin sağlık durumu iyi.

Arda'nın baba olduğu gün Berkay hangi mesajı yayımladı?
Takvim Gazetesi'nin haberine göre popçu Berkay'la silahlı kavgası yüzünden gündem olan Başakşehirli futbolcu Arda Turan cephesinden bu kez sevindiren bir haber geldi. Ünlü futbolcunun 9 aylık hamile eşi Aslıhan Doğan Turan, dün son kontrol için Nişantaşı'ndaki özel bir hastaneye gitti. Doğumun başlaması üzerine öğle saatlerinde hastaneye yatırılan sosyetik güzelin hemen ardından da ünlü futbolcu soluğu eşinin yanında aldı.

HASTANEYE KOŞTULAR...

31 yaşındaki Arda Turan ile eşi, akşam saat 18.00 sıralarında oğulları Hamza Arda'ya kavuştu. İlk kez baba olmanın mutluluğunu yaşayan Arda Turan, bebeğini görünce duygusal anlar yaşadı. Eşinin 10 Ekim'de karıştığı skandalın ardından hamileliğinin son günlerini sıkıntılı geçiren Aslıhan Doğan ile bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Bebek haberiyle Turan ile sosyetik güzelin dostları, hastaneye koştu.

10 Ekim'deki kavgada burnu kırılan Berkay, bu Cumartesi sahneye döneceğini açıkladı. Ünlü popçu, davasının ve sözlerinin de arkasında olduğunu söyledi.

Arda'nın baba olduğu gün Berkay hangi mesajı yayımladı?