'Arı Maya'yı sevimli kızıyla birlikte seslendirdi

Deneyimli oyuncu ve seslendirme sanatçısı Ziya Kürküt, kızıyla birlikte Arı Maya sinema filminde seslendirme yaptı.

'Arı Maya'yı sevimli kızıyla birlikte seslendirdi

Türkiye dağıtım haklarını TMC Film’in aldığı ve 31 Ekim’de vizyona girecek olan Arı Maya’nın sinema filminde bir ilk daha yaşandı. Deneyimli oyuncu Ziya Kürküt Çekirge Flip’i seslendirirken kızı Dilara ise başkarakter Arı Maya’ya ses verdi. Kürküt’ün oğlu da küçük arıların şen kahkahalarında yer aldı.

“Kızı başrolde”

Kızıyla birlikte çalışmaktan ötürü çok keyifli ve gururlu olduğunu dile getiren Kürküt, “Dilara ve kendimi baba kız olarak değil, iki profesyonel seslendirme sanatçısı olarak gördüm. Ama bilinçaltımda 'Bu benim kızım, can bebeğim, göz bebeğim, onunla aynı işte karşılıklı, sevdiğimiz işi birlikte sevgiyle, keyifle yapıyoruz' dedim”

Kızının başrolü seslendirdiği bir filmde yan rolü seslendiren Kürküt, “Böyle bir fikri 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi, demek ki her şey olabiliyormuş, mesele hazır olmakta” yorumunda bulundu.

Arı Maya’yı çocukluğunda siyah beyaz izlediğini söyleyen Kürküt, “Çocukluğumun Arı Maya’sı şimdi rengarek bir film olarak izleyici karşısına çıkacak. Bizim için de çok özel bir iş oldu” dedi.