Armağan Çağlayan Kanal D'ye transfer oldu!

Uzun yıllardır MED Yapım’da genel müdür olarak görev yapan yapımcı Armağan Çağlayan, bir son dakika sürpriziyle Projelerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı göreviyle Kanal D bünyesine transfer oldu.

Armağan Çağlayan Kanal D'ye transfer oldu!
Medyanın Elli Tonu'nda yer alan habere göre geçtiğimiz yıllarda da Doğan TV bünyesinde yer alan ve D Productions yapım şirketinde prodüksiyonlardan sorumlu direktör olarak devam eden Çağlayan yeniden Med Yapım’a dönmüş ve ardında da Formed adındaki format şirketini kurarak genel müdürü olmuştu.

Geçen hafta Doğan Tv bünyesinde uzun yıllardır CFO ve COO olarak görev yapan Erdem Seçkin’in. Doğan TV’ye CEO olarak atandığı sektör kulislerine düşmüştü. Hemen ardından bu sürpriz transferle dikkatleri çeken yönetimin, yeni sezon başlamadan önce daha ne tür yönetim atakları yapacağını da merakla bekliyoruz.

Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde, yüksek lisans eğitimini ise İstanbul Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde tamamladıktan sonra yine aynı üniversitede İşletme Fakültesi Yönetim Organizasyon Anabilim Dalı’nda doktora yapan Armağan Çağlayan, aynı zamanda Posta gazetesi için son derece dikkat çekici röportajlar yapıyor.