Arsenal'i lahmacun kokusu sardı!

Mesut Özil’in nişanlısı Amine Gülşe, Arsenal’in yıldızlarını ‘lahmacuncu’ yaptı! Özil’in takım arkadaşı Granit Xhaka’nın eşi, Gülşe’den öğrendiği tarifi önceki gün evinde denedi. Kendi elleriyle lahmacun yapıp eşine yediren güzel yenge, şaşkınlık yarattı!..

Arsenal'i lahmacun kokusu sardı!
Takvim'den Ebru Kazıktaş'ın haberine göre Amine Gülşe, kültür elçimiz olup çıktı. Arsenalli yıldız Mesut Özil'le evlilik hazırlıkları yapan 2014 Türkiye Güzeli, sık sık gittiği Londra'da Özil'in takım arkadaşları ve eşleriyle sıkı dostluklar kurdu. Geçtiğimiz ay Arsenal'in İsviçreli yıldızı Granit Xhaka ve eşi Leonita ile vakit geçiren Amine Gülşe, güzel yengeye Türk lezzetlerini öğretti.

Arsenal'i lahmacun kokusu sardı!

Futbolcu eşi gibi Arnavut asıllı olan Leonita Xhaka, önceki gün de Gülşe'den ilham alarak mutfağa girdi.

GÖNÜLLÜ ELÇİLERİMİZ

Arsenal'in güzel yengesi, Türk mutfağının çok sevilen lezzeti lahmacun yapmak için kolları sıvadı. Arsenal'in güzel yengesi; lahmacun için gerekli malzemeleri, hazırlanış, pişirme ve son halini instagram'da yayınladı.

Arsenal'i lahmacun kokusu sardı! - Resim : 2

Leonita Xhaka'nın paylaşımı ise "Mesut'un Türk güzelle aşk yaşamasından sonra Arsenalli yıldızlar lahmacuncu olup çıktı" esprileri yaptırdı.

Bu arada ilişkileriyle İngiltere ve Almanya'da da gündem olan Amine Gülşe ile Mesut Özil, Türkiye'nin reklamını gururla yapıyor. Sık sık instagram'da Türk lezzetlerini paylaşan gurbetçi çift, Londra'da oldukları süre boyunca da tercihlerini Türk restoranlarından yana kullanıyor.
Konular Spor Haberleri