Arto'dan konuşulan Kerimcan Durmaz yorumu!

Sanat dünyasının yürekli isimlerinden Arto, Kerimcan Durmaz saldırısı hakkında açtı ağzını yumdu gözünü...

Arto'dan konuşulan Kerimcan Durmaz yorumu!
Sözcü'de yer alan habere göre Arto sosyal medya hesabından Kerimcan Durmaz'a yapılan saldırıyı kınadı.

Geride bıraktığımız günlerde Samsun’da bir mekanda sahne alan Kerimcan Durmaz saldırıya uğramış ve kalabalık bir grup tarafından darp edilmişti. Sonrasında darp olayıyla ilgili polise teslim olan dört kişi adli kontrol altında tutulmak kaydıyla serbest bırakıldı.

KERİMCAN DURMAZ'A SAMSUN'DA SALDIRI (VİDEO)

Bu yaşananlardan sonra özellikle sosyal medya Kerimcan’la ilgili çok sayıda paylaşıma tanıklık etti. Ancak bu paylaşımlar sadece Kerimcan’ın takipçilerinden ya da haber sitelerinden gelince şarkıcı Arto yaşananlara tepki göstererek sosyal medya hesabından Kerimcan’a ders niteliğinde sözler yazdı.

İşte Arto’nun ünlü isimleri de hedef alan o paylaşımı:

"Seni tanımam ama, eee Kerimcan Bey, hani nerede o birbirinden ünlülerle verdiğin pozlardaki ünlü ve sosyetikler? Hepsinin sayfalarına baktım bir tek kınama üzüntü mesajı yok. Bunlar mıydı senin yakın arkadaşların? Bana bak ben sana söyleyeyim mi bunların hepsi çöp kardeşim çöp… Bunları tanı ne iki yüzlü olduklarını anla ve sana aslında neden yaklaştıklarını da hesapla. Bunu da ben söylemeyeyim. İnsanlık adına senin adına çok üzüldüm. Ne kadar hoşgörüsüz ne kadar gaddar bir toplum olduk. Geçmiş olsun.

“BAZI ŞEYLER YÜREK İSTER”

Düne kadar resim çektirmek için yarışanlar alooo bu sözlerim size; Sayfalarında milyonlarca takipçisi olan sanatçılar, sosyetikler, futbolcu eşleri ve futbolculardan bir tanesi de çıkıp, 'Biz bu olayı kınıyoruz, arkadaşımıza yapılan saldırı çok üzücü' dedim. Ya utanın utanın daha ne konuşuyorsunuz. Düşünün ki ben bu adamla kavgalı olduğum halde sırf güzel ve iyi niyetli barışçıl ve birbirini seven Türkiye evlatları olalım diye pozitif motivasyon olsun diye bunları yazıyorum… Ama bazı arkadaşlar sadece olaya ve sosyal medyaya tıklanma olarak bakıyor yazık. Zaten bazı şeyler yürek ister net!!"

DEMET AKALIN'DAN KERİMCAN'A KÜFÜRLÜ YORUM (VİDEO)