Asena Atalay Bodrum'da keyfine bakıyor

Asena Atalay, eski haline döndü! Ünlü sunucu, Caner Erkin’den olan oğlunu İstanbul’da dadısıyla bırakıp gittiği Bodrum’da gecegündüz eğleniyor.

Asena Atalay Bodrum'da keyfine bakıyor
Takvim'den Doğan Savaş'ın haberine göre eski eşi Beşiktaşlı Caner Erkin'le evli olduğu dönemde gece hayatına düşkünlüğü nedeniyle manşetlerden düşmeyen Asena Atalay, çılgın günlerine döndü.

Bodrum'da tatil yapan Atalay, önceki gün Yalıkavak Zayo Beach'te dağıttı. 6 yaşındaki Çınar'ı İstanbul'da bakıcısıyla bırakıp Bodrum'da arkadaşlarıyla eğlenen ünlü sunucu, bir ara hızını alamayıp koltukların üzerine çıktı. Atalay, gazetecileri fark edince oynamayı bırakıp locada oturdu.

GÖZLER CANER'DE!..

Eğlenceden sosyal medyada da bol bol paylaşım yapan Asena Atalay'ın bu hallerini görenler "Çınar'ın velayetini almak isteyen Caner, bu duruma ne tepki verecek?" diye sormaktan kendini alamadı. Öyle ki ünlü futbolcu, arka arka tazminat davası açan eski eşine karşı dava açıp "Asena Atalay, striptiz kulüplerinde direk dansı yaptı. Oğluma örnek bir anne değil" suçlamalarında bulunmuştu.