Asena Atalay'dan tepki çeken Mustafa Ceceli paylaşımı!

Asena Atalay hakkında çıkan haberleri yakından takip ettiğini gösterirken bir yandan da ilginç paylaşımlara imza atarak takipçilerini şaşırtıyor. Asena Atalay son olarak sosyal medya hesabından paylaştığı Mustafa Ceceli fotoğrafıyla takipçilerini şaşırttı.

Asena Atalay'dan tepki çeken Mustafa Ceceli paylaşımı!
Sözcü'de yer alan habere göre futbolcu Caner Erkin’le yaşadığı sancılı boşanma süreciyle magazin programlarında kendisine yer bulan Asena Atalay şimdilerde fazlaca ortalarda görünmese de zaman zaman sürpriz aşkları ve çıkışlarıyla dikkat çekiyor.

Sosyal medya hesabını yoğun bir şekilde kullanan Asena Atalay hakkında çıkan haberleri yakından takip ettiğini gösterirken bir yandan da ilginç paylaşımlara imza atarak takipçilerini şaşırtıyor.

Son olarak Mustafa Ceceli’nin bir fotoğrafını kullanan ve bu karenin üzerine de; “Anam beni star doğurmuş” notunu düşen Atalay’ın bu paylaşımı farklı tepkiler aldı.

Asena Atalay'dan tepki çeken Mustafa Ceceli paylaşımı!

Bir takipçisi Asena Atalay’ın bu ve buna benzer paylaşımlarına atıfta bulunarak; “Asena Hanım neden bu kadar saçma şeyler paylaşıyorsunuz?” sorusunu yöneltti. Asena’nın buna yanıtıysa: “Sen sor diye” şeklinde oldu.