Asena neden gelmedi?

Fenerbahçe'nin orta saha oyuncusu Selçuk Şahin, önceki akşam nişanlısı Emel Demiryürek'le Raffles İstanbul Otel'de düzenlenen görkemli törenle evlendi.

Asena neden gelmedi?
Güneş'in haberine göre İstanbul Büyükşehir Meclisi 2. Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ'ın kıydığı nikahta şahitlikleri Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, Eski Asbaşkanlardan Ali Koç, Burcu ve Mustafa Balcı çifti yaptı. Futbol dünyasının akın ettiği düğünde futbolcu eşleri arasında şıklık yarışı yaşandı. Davetliler Alişan'ın türküleriyle eğlenip halay çekti.

Yıldırım'ın koruma öfkesi

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın genç eşi Gonca Yıldırım, otel önünde aracından iner inmez gözleri koruma aradı. Görevlilere "Korumalarımız nerede?" diye çıkışan Gonca Hanım, daha sonra gülümseyerek salona geçti. Düğünde kısa bir konuşma yapan Aziz Yıldırım ise “Fenerbahçe Spor Kulübü’ne hizmet eden bir sporcumuz. Bu mutlu gününde camia olarak bizler de yanındayız ve bundan dolayı mutluluk duyuyoruz" dedi.

Asena yenge neden yok?

Galatasaraylı futbolcuların da katıldığı düğünde Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Fenerbahçeli futbolcular Dirk Kuyt, Raul Meireles, Volkan Demirel, Emre Belözoğlu, Pierre Webo, Diego Ribas, Gökhan Gönül, Bruno Alves ve Egemen Korkmaz'ın yanı sıra Fenerli Caner Erkin düğünde hazır bulundu.

Futbolcuların eşiyle katıldığı gecede takımla ilgili diğer tüm organizasyonlarda olduğu gibi yine Caner'in yanında eşi Asena'nın olmaması dikkat çekti. Asena, Caner'i popçu Berkay'la aldattığı iddiasıyla magazin gündeminde günlerce haber olunca Fenerbahçe camiasından büyük tepki almıştı. Eşinin arkasında duran ve ayrılmayan Caner, 2 yıldır takımın tüm organizasyonlarına tek başına katılıyor.

Asena neden gelmedi?
Konular Spor Haberleri