Asil Nadir aile pozu verdi

İngiltere'den Türkiye'ye iade edildikten sonra KKTC'ye dönen Kıbrıslı iş adamı Asil Nadir ailesiyle mutluluk pozu verdi. Ancak Nadir'in ailesiyle kavgalı olan eşi Nur Nadir o fotoğrafta yoktu...

Asil Nadir aile pozu verdi
Vatan'dan Çağdaş Ulus'un haberine göre sahibi olduğu Polly Peck şirketinden zimmetine para geçirdiği iddiasıyla 2011 yılında 10 yıl hapis cezasına çarptırılan 75 yaşındaki Kıbrıs asıllı Türk iş adamı Asil Nadir, Türkiye'ye iade edildikten sonra doğduğu KKTC'ye ailesinin yanına döndü. Adaya döner dönmez de geçen yıl kendisi cezaevindeyken vefat eden annesi Safiye Nadir'in mezarını ziyaret etti.

Dün de kız kardeşi ve eniştesi başta olmak üzere bütür aile bireyleriyle gazetecilere mutluluk pozu veren Nadir ailesinin yanında bir tek Nadir'in eşi Nur Nadir (39) yoktu. Nur Nadir'in o fotoğrafta olmaması dikkat çekerken akıllara Nur Nadir ile görümcesi Nevzat Bilge'nin kavgalı oldukları geldi.

Nur Nadir, Asil Nadir cezaevindeyken görümcesi tarafından işten atıldığını öne sürmüştü.

'Aramızı bozuyorlar'

Nur Nadir aralarının bozulduğunu şöyle anlatmıştı: "Yıllardır Asil ile aramızı bozmak için mücadele veriyorlar.

Asil'in cezaevinden çıkması görümcem Nevzat Bilge ve ailesinin işine gelmiyor. Yardım eder gibi görünmeye çalışan bu şahıslar, Asil'in orada kalmasını sağlayan kişilerdir.

Yıllardır hayal ettikleri ortam doğdu. Her şeyin üzerine konmaya bir adım kaldı. Bırakın Asil'i oradan çıkarmayı tam tersi, Asil'in hakkın rahmetine bir an önce kavuşması için duacı olduklarını biliyoruz. Kocamın mallarına konmak için cezaevinde ölmesini bekliyorlar. Kısaca gün sayıyorlar. Nitekim yüz yüze görüşmelerinde bunu Asil'e açıkça belirtmişlerdir."