Volkan Babacan 'aşk kramponlarını' çıkarttı!

İhanet ettiği nişanlısı Burcu Erçil’i barışmaya ikna edemeyen Volkan Babacan, aşkını tarihe gömdü! Aylardır her maça ‘Burcu’ yazılı kramponlarla çıkan kaleci, geçtiğimiz akşamki maçta aşk kramponlarını giymedi.

'Aşk kramponlarını' çıkarttı!
Takvim'den Doğan Savaş'ın haberine göre nişanlısı Burcu Erçil'le ilişkisi ihanet yüzünden biten Başakşehirspor'un file bekçisi Volkan Babacan, aşkını hem kalbinden hem de kramponundan sildi. Babacan, 'Burcu Yaprak' adlı güzelle Asmalımescit'te kaçamak yaparken Takvim'in objektifine yakalanmıştı.

BARIŞMA ÜMİDİ KALMAYINCA...

İhanet haberini alan Erçil, nişanlısının kumral güzelle yaklaşık 1 aydır görüştüğünü öğrenince yüzüğü attı. 2016 Ağustos'unda nişanlandığı Milli kaleciyle bu yaz evlenme planları yaparken ihanetle sarsılan sosyetik güzel, Volkan Babacan'ı sosyal medyada takipten çıkarıp birlikte çekilen mutlu kareleri de sildi. Bunun üzerine Babacan cephesinde de bir temizlik operasyonu başladı.

Burcu Erçil'i instagram'da takipten çıkaran ünlü file bekçisi, maçlarda uğuru olarak gördüğü aşkının adını da maziye gömdü. 1 Nisan'da Akhisar Belediye-Başakşehirspor maçına ayağında 'Burcu' yazılı kramponlarla çıkan Babacan, geçtiğimiz günkü Galatasaray maçında ise herkesi şaşırttı.

Babacan, maça ihanetin ardından barışmak için binbir dil döktüğü nişanlısı Burcu Erçil'in adının yazılı olduğu kramponları olmadan çıktı. Barışma ümidini tüketen Volkan Babacan, bu hareketiyle de Burcu Erçil aşkını tarihe gömdüğünü gözler önüne serdi.

Volkan Babacan 'aşk kramponlarını' çıkarttı!
Konular Spor Haberleri