Aşkın 'yasak' hali!

Mehmet Özener’in yaz boyu Bodrum’da mutluluk pozları verdiği Esin Kıvırcık’ın evli olduğu ortaya çıktı. Kıvırcık, sosyetik sevgilisi uğruna eşine boşanma davası açacak!

Aşkın 'yasak' hali!
Takvim Gazetesi'nin haberine göre bir dönem yaşadığı aşklarla magazin manşetlerinden düşmeyen Mehmet Özener, özel hayatıyla yine gündemde... Uzun süre Çeşme'de yaşadıktan sonra geçtiğimiz yıl Bodrum'a yerleşen Özener, bu yaz başında tekstil sektöründe yönetici pozisyonunda olan Esin Kıvırcık ile aşk yaşamaya başladı. Mehmet Özener ile Kıvırcık, yaz boyunca da Bodrum'da aşk pozları vermekten kaçınmadı. Herkes bu ilişkinin evliliğe gideceğini düşünürken ortaya şoke edici bir gerçek çıktı.

Aşkın 'yasak' hali!

HALEN TATİLDE

Kıvırcık'ın resmi olarak halen eşinden boşanmadığı öğrenildi. Çocukları da bulunan Esin Kıvırcık'ın okullar açılmasına rağmen halen sosyetik aşkıyla Atik Berberoğlu'nun teknesinde Bodrum koylarını dolaşması ise şaşkınlık yarattı. Bu arada Esin Hanım'ın Mehmet Özener aşkı uğruna eşine boşanma davası açtığı da iddialar arasında.

BİR DÖNEM ÇOK HIZLIYDI

Mehmet Özener, bir dönem magazin dünyasının en ünlü çapkınları arasında yer alıyordu. Çeşme'de lüks bir mekanı işleten Özener, aralarında sosyetik Verda Penso ile oyuncu Nurgül Yeşilçay'ın da olduğu birçok isimle aşk yaşadı.

Aşkın 'yasak' hali! - Resim : 2

Özener, şimdi de yeni sevgilisi Esin Kıvırcık'ın resmi olarak halen evli çıkmasıyla gündemdeki yerini aldı.