Aşklarını 'tatil' ele verdi!...

Haklarında aşk iddiaları çıkmasına rağmen her defasında ‘arkadaş’ olduklarını söyleyen ünlü çiftlerin aşk kaçamakları ‘tatile kadar’ sürdü. Birçok ünlü ikilinin birliktelikleri yaz ayıyla birlikte gün yüzüne çıktı.

Aşklarını 'tatil' ele verdi!...
Akşam'ın haberine göre televizyon dünyasının ünlü isimleri ne kadar aşklarını gizli saklı yaşamak isteseler de artık günümüz şartlarında bu çok da kolay değil.

İşte ilk görüntülendikleri anlarda bu durumu inkâr eden fakat çıktıkları tatil esnasında kameralar tarafından yakayı ele veren ünlü isimler...

İstanbul’da trafikte seyir halindeyken görüntülenen Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal, ne kadar ilk başlarda arkadaş olduklarını söyleseler de İngiltere tatilinde objektiflere yakalanmaktan kurtulamadı.

Bir reklam filminde rol alan Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin için de sonuç aynı. Rol aldıkları proje sonucunda aşk yaşamaya başlayan ikilinin Yunanistan’da seyahat ettikleri söylendi. Bu durumun net bir görüntüsü ortaya çıkmasa da çift, el ele göz göze başka bir mekânda görüntülendi.

Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi ikilisi İstanbul’da çıktıları bir yemekte görüntülenirken, Özgür Çevik ile Güllerin Savaşı’nın başrol oyuncusu Damla Sönmez de Dalaman Havaalanı’nda yakayı ele verdi.