Aslan‘da bombalar çok yakın!

G.Saray, Tarık Çamdal için Eskişehir'e 5 milyon euroluk teklif sundu, iş bitebilir. İngilizler'e göre Joel Campbell için de 2.5 milyon pounda 2 yıllığına anlaşma sağlandı.

Aslan‘da bombalar çok yakın!
Akşam'dan Şafak Kayarlar'ın haberine göre ilk etap kampı sonrasında forvet, sağ bek ve stoper konusunda ihtiyaç ortaya çıkan G.Saray'da transferler için saatler sayılıyor. Eskişehirsporlu Tarık Çamdal için anlaşma noktasına gelinirken forvet adaylarından Joel Campbell ve Mevlüt Erdinç için de somut adımlar atıldı. Yine stoper Doria için Botafogo kulübüne 2 milyon euroluk 1 yıllık kiralama teklifi sunuldu.

WENGER'İN ONAYINA KALDI

Tarık için 5 milyon euroluk bonservis ücretini göze alan G.Saray, oyuncu ile daha önce 4 yıllığına anlaşma sağlamıştı. 1.5 milyon euroluk yıllık ücret alacak olan Tarık Çamdal için 3 milyon euro nakit verecek olan Aslan, kalan 2 milyonu ya bir oyuncu ya da 2 taksitte para olarak ödeyecek. Campbell için de Arsenal'e kiralama ücreti ödemeyecek olan G.Saray, oyuncunun 2.5 milyon poundluk yıllık ücretini karşılama garantisi verdi. Cambell ile 2 yıllığına anlaşma olduğu iddiasını The Sun dün manşetine taşıdı. İş Prandelli'nin "evet"ine ve Arsene Wenger'in onayına kaldı.

EN YAKIN İMZA ÇAMDAL'LA

Yabancı kontenjanı sıkıntısı yaşayan G.Saray, Campbell konusunda olurları beklerken Mevlüt Erdinç konusunda Saint Etienne 4 milyon euroya inerse milli yıldızı hemen İstanbul'a getirecek. Doria için de beklemeye geçen Aslan'da işi bitmeye en yakın transfer Tarık Çamdal.
Konular Spor Haberleri