Aslı Baş ile ilgili sümenaltı edilen kayıtlar

Bodrum'da 21 Temmuz 2010'da işadamı Ahmet Bayer’in villasının terasından düşerek yaşamını yitiren mankenler kraliçesi Aslı Baş’ın ölümüyle ilgili sümenaltı edilen kayıtlarda inanılmaz diyaloglar...

Aslı Baş ile ilgili sümenaltı edilen kayıtlar
Akşam'dan Ercan Öztürk'ün haberine göre Hürriyet yazarı Ayşe Arman ile Ahmet Bayer’in ‘müspet röportajından’ sonra çarpıcı ifadelerin yer aldığı konuşmalar ortaya çıktı.

Bodrum'da işadamı Ahmet Bayer'in villasında ölü bulunan Mankenler Kraliçesi Aslı Baş'la ilgili jandarmanın gizlediği tapelerin deşifresinden dehşete düşüren diyaloglar ortaya çıktı.

Bayer’in, "Ayşe Arman'la müspet bir röportaj yaptık, bu hafta çıkacak" sözlerinin yer aldığı kayıtların ardından Arman'la öteki konuşma kayıtlarına ulaşıldı.

NASIL SAĞLIKLI RAPORU VERİR?

A.A.: O zaman biz bunu da koyalım habere değil mi? A.B.: Bilmiyorum ki... Mahkemeler burada kendilerine baskı yapıldığını düşünür mü acaba? A.A.: Özellikle dikkat etmek lazım o antipati yaratıyor. Ben sadece bizim konuştuğumuz şeyleri anlatıp... Bu bir şekilde yargıda, yargıya karışmak haddimiz değil. Gıcık alıyor adamlar. A.B.: Böyle bir mantık var mı? Hakikaten birini öldürmek yani dedikleri doğru. Bir sır var böyle mi insan şey yapar... A.A.: Kurtulur o kadından... Evet... A.B.: Evde 15 misafir var, aşağısı otel odaları... İlkokul seviyesinde zekası olan biri bile yapmaz bunu ya... A.A.: Amerikan Hastanesi’ndeki doktor 'Gayet sağlıklı, intihar eğilimi yoktu' falan nasıl der.

A.B.: 'Bana geldiğinde, o günkü muayenede öyle bir eğilim hissetmedim' diyor. A.A.: Bir de evdeki herkesin o akşamı anlatmasını istiyorum. Sizin röportajınız haricinde bütün herkes… Beyhan Hanım falan… Anlatabiliyor muyum... A.B.: Daha sonra mı? A.A.: Gayet etkili duruyor onları dinleyince. 'Ulan burada bir tuhaflık var' oluyorsun. O zaman ben sizden haber bekliyorum gece de konuşuruz olur mu. A.B.: Tamam...