Aslı Enver: "Murat'ı tanıdıkça daha çok seviyorum"

Aslı Enver'in geçen günlerde görüntülendiği Murat Boz ve aşkla ilgili açıklamaları adeta, ayrılık iddialarının gerçekten de reklam olabileceğini gösteriyor.

Aslı Enver: "Murat'ı tanıdıkça daha çok seviyorum"
Sözcü'de yer alan habere göre dedikodu kulislerinde sosyal medyada birlikte çekilmiş fotoğraflarını kaldırmayan Murat Boz ve Aslı Enver ikilisinin ayrılmadığı ve ikincisi çekilecek olan ‘Kardeşim Benim’ filminin reklamı için böyle davrandıkları konuşuluyordu. İddiaya göre ikili, film setinde barıştıkları yönünde yapılacak tanıtım kampanyası için böyle davranmış. Aslı Enver’in de aylık bir dergiye verdiği sözde ayrılık öncesindeki röportajda söyledikleri bu ilişkinin kolayca bitmeyeceğini gözler önüne serdi.

İşte Aslı Enver’in Elele dergisine verdiği röportajda söyledikleri...

Sevdiğiniz, aşık olduğunuz kişi için değişmek mümkün mü? Onun istediği şekilde davranmak, şekil almak ilişkiyi daha sağlam mı kılar yoksa daha sağlıksız bir hale mi getirir?

Karşındaki kişi için değişmeyi çok doğru bulmuyorum. Kendi özünden vazgeçmek, kim olduğundan ya da mutluluklarından, karşı çıktığın şeylerden vazgeçmek doğru gelmiyor bana. İki taraf da sağlam durursa ve kendilerini koruyarak ortak noktada buluşabilirse bu sanırım daha sağlıklı oluyor. İki insanın bir arada olması için fedakarlık tabii ki gerekiyor, bence aşk ve sevgi varsa zaten o fedakarlıklarda bulunmayı da istiyor oluyorsun.

Aşık olmanın en zor yanı sizce ne?

Aşık olmanın en zor yanı herhalde ayrılık kısmıdır. Ya da bazen kendini doğru ifade edememektir…

Murat Boz'un hangi özellikleri sizi daha çok etkiliyor?

Murat'ı tanıdıkça daha çok seviyorum. Duygusal, esprili, sahiplenici ve gerçek biri. Bu özellikleri sadece benim için değil, ailesi ve sevdikleri için de geçerli. Zekasına da çok güvendiğim, konuşmaktan keyif aldığım ve hayatımda hep olmasını istediğim bir insan.

Her ilişkinin dinamiği farklı olsa da sizin ilişkilere dair aldığınız en iyi tavsiye ne oldu?

Her ilişki farklı tabii ama önemli olan karşındakini kadın ya da erkek olarak değil insan olarak görmek. Oradan bakıp ulaşmaya çalışırsan bence en makul ilişki kurulabiliyor.

Bir ilişkide erkeğin hangi özelliğe sahip olmasını çok can sıkıcı bulursunuz?

Ketum ve kibirli insan her daim can sıkıcı olur sanırım.