Aslı Hünel mutfakta da maharetli

Ünlü sanatçı Aslı Hünel, samimi açıklamalar yaptı. Hünel, “Yemek yapmayı çok seviyorum. Ses sanatçısı olmasaydım gastronomi okurdum” dedi

Aslı Hünel mutfakta da maharetli
Bugün'den Okan Işık'ın haberine göre Türk Sa­nat Mü­zi­ği­’nin genç so­lis­ti As­lı Hü­nel, ye­ni­den ek­ran­la­ra dön­dü. Ka­nal­tür­k’­te ‘As­lı Hü­nel ile Ren­ga­ren­k’ ad­lı prog­ra­mı sun­ma­ya baş­la­yan şar­kı­cı, “Ha­yat­ta çok sev­di­ğim iki şey var. Bi­ri mü­zik di­ğe­ri ye­mek yap­mak. İki­si­ni de prog­ra­mım­da bir­leş­tir­dim. Çok mut­lu­yu­m” de­di.

MUTFAK EVİN KALBİDİR

Ye­mek yap­ma­nın ken­di­si için bir tut­ku ol­du­ğu­nu be­lir­ten Hü­nel, “E­ve gir­di­ğim­de mut­fak­tan çık­mı­yo­rum. Mut­fak ba­na gö­re bir evin kal­bi. İn­san gi­yin­me­den du­ra­bi­lir bel­ki  ama ye­mek ye­me­den du­ra­maz. Gü­zel ye­mek yap­ma­yı ve ye­dir­me­yi se­vi­yo­rum. Ses sa­nat­çı­sı ol­ma­say­dım gas­tro­no­mi okur­dum ve iyi bir aş­çı olur­dum di­ye dü­şü­nü­yo­ru­m” şek­lin­de ko­nuş­tu.

NEFES ALIYORSAK ŞÜKRETMELİYİZ

As­lı Hü­nel, iki yıl ön­ce ge­çir­di­ği kalp ra­hat­sız­lı­ğı­nın ar­dın­dan ha­ya­ta ba­kış açı­sı­nın ta­ma­men de­ğiş­ti­ği­ni be­lirt­ti.

Alı­nan tek bir ne­fe­sin bi­le çok kıy­met­li ol­du­ğu­nu fark et­ti­ği­ni söy­le­yen ün­lü şar­kı­cı, “İn­san çok kü­çük şey­le­re bi­le üzü­lü­yor.  Hal­bu­ki ne­fes alı­yor­sak, gö­zü­müz gö­rü­yor, yü­rü­ye­bi­li­yor­sak şük­ret­mek için çok se­be­bi­miz var de­mek­tir. İş­te bu yüz­den hırs­la­rı­mı ve ih­ti­ras­la­rı­mı bir ke­na­ra bı­rak­tı­m” di­ye ko­nuş­tu.