Aslı ile Murat'tan 'düğün' sürprizi

6 ay ayrı kaldığı sevgilisi Murat Boz'a 'Evlenirsek barışırım' diyen Aslı Enver, amacına ulaştı. Önce güzel oyuncu tektaşla, ardından Murat Boz, sağ parmağında alyansla görüntülendi.

Aslı ile Murat'tan 'düğün' sürprizi
Güneş Gazetesi'nin haberine göre ünlü popçu Murat Boz'la oyuncu Aslı Enver arasında üç yıl önce başlayan aşk, yakışıklı popçunun evliliğe yanaşmaması nedeniyle bitmişti.

Murat Boz 'evlilik ısrarından bunaldığı' Aslı Enver'i aniden terk etmiş ve sessizliğe gömülmüştü.

Ünlü çift ayrılığa sadece 6 ay dayanabilmiş, sürpriz şekilde tekrar bir araya gelmişti. 'Bu kez özel hayatımızı gözden uzak yaşayacağız, bizden ilişkimiz hakkında konuşmamızı beklemeyin' şeklinde de açıklama yapmışlardı. 

Altı aylık ayrılığın ardından, Aslı Enver'in Murat Boz'a 'Evlenirsek barışırım' şeklinde bir şartla geldiği iddia edilmişti. Ünlü oyuncunun çok geçmeden parmağında tektaş görülmüş, 'evleniyorlar' dedikodusu ayyuka çıkmıştı. Şimdi de Murat Boz'un sosyal medyada yaptığı paylaşım, ortalığı karıştırdı. Yakışıklı popçunun piyano çalarken sağ parmağında alyans olduğu görüldü. Dört ay önce ilişkilerine bir şans daha veren ünlü çiftin, aile arasında nişan yaptığı iddiası ortaya atıldı.

Sosyal medya takipçileri dün, mutluluk dileklerini ileten mesajlar paylaştı.

Aslı ile Murat'tan 'düğün' sürprizi