Aslıhan Doğan, Arda Turan’ı unutamıyor!

Adı sürekli çapkınlıklarla anılan yıldız futbolcu, eski sevgilisini bütün sosyal medya hesaplarından silerken Doğan ise hala Arda’yı adım adım takibe devam ediyor.

Aslıhan Doğan, Arda Turan’ı unutamıyor!
Takvim'in özel haberine göre sosyetik güzel Aslıhan Doğan, çapkınlıklarına dayanamayıp ayrıldığı Barcelonalı Arda Turan'dan kopamıyor. Doğan, evliliğe yanaşmayan sevgilisinin geçtiğimiz aylarda adının Didem Soydan ve Ebru Şallı'yla aşk dedikodularına karışması üzerine tüm gemileri yakmıştı. Sosyetik güzel, ünlü futbolcuyla yılan hikayesine dönen aşkını bitirse de Turan'ı sosyal medyada takibe devam ediyor. Ancak Arda Turan ise kendisini takip etmeyi bırakmayan eski aşkının aksine Doğan'ı sosyal medyada takip etmiyor.

007 ASLIHAN BOND ADIM ADIM TAKİPTE

Arda Turan'la birlikteyken kendisine aldığı pahalı hediyeleri dahi ayrılık sonrası paketleyip İspanya'ya gönderen sosyetik güzelin bu denli öfkeli olmasına rağmen yıldız futbolcuyu sosyal medyada takip etmesine kimse bir anlam veremedi. Doğan'ın instagram'da sık sık bekarlığın tadını çıkardığına dair videolar paylaşan Arda Turan'ı yakın markaja alması, takipçilerinin de gözünden kaçmadı.

Doğan'ın bir takipçisi önceki gün bir paylaşımının altına "Arda seni takipten çıkarmış. Sen de bırak" diye yazdı. Doğan'ın bu hareketi "Yoksa Aslıhan'ın barışma umudu mu var?" sorusunu akıllara getirdi.

Ünlü futbolcunun manidar paylaşımlarının hemen ardından sosyetik güzelin imalı paylaşımlar yapması ise "Aslıhan, 007 Bond gibi" dedirtti.