Aslıhan Karalar: "Kraliçe seçilmek ciddi bir sorumluluk"

Türkiye ve yurtdışında oyunculuk alanında adını duyurmak isteyen Aslıhan Karalar, yeni sürprizlerinin olduğunu açıkladı.

Aslıhan Karalar: "Kraliçe seçilmek ciddi bir sorumluluk"
Akşam Gazetesi'nden Erçin Dağ Eysen'in röportajı...

2017’de ‘Best Model of The Turkey’ ve ‘Best Model of The World’ yarışmalarında birinci oldunuz. Bu unvanı taşımak zor oldu?


Çevremden olumlu tepkiler aldım. Aslında kraliçe seçilmek, başlı başına ciddi bir sorumluluk… Ömrünüz boyunca taşıyacağınız bir unvana sahip oluyorsunuz. Genç yaşımda elde ettiğim kraliçelik unvanını, üniversite eğitimiyle pekiştirerek ileride medya sektöründe kalıcı işlere imza atmak istiyorum.

Lisanslı voleybolcu olduğunuzu öğrendik. Ayrıca bale ve piyano eğitimi de almışsınız.

Lisan öğrenmek, spor yapmak ve sanatın bir dalıyla uğraşmak hayatımda hep önceliğim oldu. Türkçeden önce 2,5 yaşımda İngilizce eğitimine başladım. Ortaokuldan itibaren Fransızca, 8 yıl bale ve jimnastik eğitimi aldım ve sonrasında 8 yıl lisanslı voleybol oynadım. Hayata bakış açım sürekli yeni şeyler öğrenip, kendimi daha da geliştirmek üzerine kurulu. Eğitim, benim için bitmeyen bir tutku.

Sinema hayallerinizin neresinde?

Her oyuncu gibi benim de sinema hayalim var. Festival filmleri ya da ülkemizi yurtdışında temsil eden filmlerde rol alabilmek istiyorum. Belki bir sürpriz yapıp, bu yaz sinema filmiyle karşınıza çıkarım.

KISKANÇ BİRİ DEĞİLİM

Sizi hiç tanımayan birine,kendinizi nasıl anlatırsınız?


Her anın kıymetini bilen, zamanını dolu dolu yaşamayı seven, neşeli, özgüvenli, çalışkan, saygı ve sevgi dolu, güvenilir, ne istediğini bilen biri olduğumu söyleyebilirim.

Kıskanç biri misiniz?

Kıskanç değilim. Bence bir ilişkideki en önemli şeyler saygı, sevgi ve güven. Bunlar olduğu zaman kıskançlığa gerek yok.

Sizi hayatta en çok ne rahatsız eder?

İnsanların samimiyetsiz ve sahte oluşu da beni olumsuz etkiler. Çevremdeki arkadaşlarım açık sözlü, doğal ve pozitiflerdir. Ben de öyle olduğumu düşünüyorum.

EKRANLARDA DAHA SIK OLACAĞIM

‘Şahin Tepesi’ adlı dizide rol aldınız. Sizi ekranda daha sık görecek miyiz?


Evet, ekranlarda daha sık olacağım. Oyunculuk kariyerimi geliştirecek ve bana katkı sağlayacak işleri tercih edeceğim. Kendimi geliştirmek için Londra ve Los Angeles’taki oyunculuk workshop’larına katılacağım. Türkiye’de kendimi kanıtladıktan sonra yurtdışında da aynı başarıyı göstereceğime inanıyorum.
Konular Röportaj