Aslıhan Karalar'ı şok edecek buluşma!

Model Aslıhan Karalar ile aşk yaşayan Hakan Sabancı, Kim Kardashian’a ikizi kadar benzeyen model Metisha Schaefer’ı yakın takibe aldı. İkili, iddiaya göre ABD’de buluştu.

Aslıhan Karalar'ı şok edecek buluşma!
Takvim'den Halil Çilingir'in özel haberine göre sosyetenin hızlı çapkını Hakan Sabancı'nın aşkı Aslıhan Karalar'a kötü haber… Sabancı, Best Model of Turkey 2017 birincisi Karalar ile aşkı bir ayı doldurmadan çapkınlık turlarına başladı.

Genç iş adamı, Almanya'nın Kim Kardashian'ı olarak bilinen dünyaca ünlü model Metisha Schaefer'ı yakın markaja aldı. Sabancı, asıl adı Mehtap Yavuz olan güzel modeli önceki gün instagram'da takip etmeye başladı. arada 7 yaş fark var 26 yaşındaki Sabancı, çekik gözleri, esmer teni ve belirgin kalçasıyla Kardashian'a rakip olan Metisha Schaefer'ın fotoğraflarını de beğeni yağmuruna tuttu. 33 yaşındaki model de çapkın iş adamını instagram'da takibe aldı. Geçtiğimiz gün ABD'de bir araya geldikleri de konuşulan ikilinin yakınlaşması üzerine Aslıhan Karalar'ın nasıl bir tavır sergileyeceği ise merak konusu.

DÜNYANIN GÜNDEMİNDE

Hakan Sabancı'nın fotoğraflarını beğeni yağmuruna tuttuğu vamp model Metisha, 2014'te İngiliz yıldız Kelly Brook'un eski nişanlısı David McIntosh ile Miami'de yakınlaşmıştı. Metisha, o dönem "Kelly'i unutturan güzel" diye günlerce konuşulmuştu.

Aslıhan Karalar'ı şok edecek buluşma!

Güzelliğinin yanı sıra zekasıyla da büyüleyen Metisha, gazetecilik mezunu ve 5 dil biliyor...

Aslıhan Karalar'ı şok edecek buluşma! - Resim : 2

Geçtiğimiz günlerde 19 yaşına giren Karalar, 3 haftalık aşkı Sabancı'nın jestleriyle doğum gününde mutluluktan havalara uçmuştu.