Aslışah Alkoçlar kısa sürede aşka tutuldu!

Geçen hafta madenci Altuğ Leblebici tarafından terk edilen Aslışah Alkoçlar, teselliyi başka kollarda buldu. Sosyetik güzel, kite surf yaptığı Akyaka’da Selim Vurgeç’le tanışıp yeni bir aşka yelken açtı. Alkoçlar’ın aşk hayatındaki hızı ise şaşırttı.

Aslışah Alkoçlar kısa sürede aşka tutuldu!
Takvim Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın haberine göre sosyetik güzel Aslışah Alkoçlar, aşk hayatında gaza bastı. Alkoçlar ile sevgilisi Altuğ Leblebici'nin 10 aylık aşkı, geçen hafta son bulmuştu.

Aslışah Alkoçlar kısa sürede aşka tutuldu!

İlişkinin bitmesine de Alkoçlar'ın sosyetik madenci ile yurt dışına gitmek yerine Akyaka'da kite surf (uçurtma sörfü) yapmayı tercih etmesi neden olmuştu. Alkoçlar'ın tatilde erkek arkadaşlarıyla gününü gün etmesi üzerine sosyetik madenci aşkı bitirdi. Genç kız da ayrılığın yasını çekmek yerine gönül defterine yeni bir isim ekledi. Aslışah Alkoçlar, yeni aşkını da yine bu tatilde buldu.

ORTAK NOKTALARI ADRENALİN

Alkoçlar, dedikodulara göre gönlünü Selim Vurgeç adında bir gence kaptırdı. Alkoçlar'ın Kapalıçarşı'da pırlanta işiyle uğraşan Vurgeç'le kite surf yaparken tanıştığı öğrenildi. Şu sıralar Ege'de gözlerden uzak aşk yaşayan ikilinin birbirlerini sosyal medyada henüz takip etmemesi ise temkinli davrandıklarının kanıtı gibiydi… Altuğ Leblebici ile yollarını ayırır ayırmaz vakit kaybetmeden yeni bir ilişkiye başlayan Alkoçlar, hızıyla şaşırttı. Adrenalin tutkunu sosyetik güzelin kendisi gibi maceraperest Selim Vurgeç'le ne zaman objektif karşısına geçeceği ise merak konusu oldu.

Aslışah Alkoçlar kısa sürede aşka tutuldu! - Resim : 2

SÖRF RÜZGARI AŞKA GÖTÜRDÜ

Aslışah Alkoçlar ile kendisi gibi sörf tutkunu olan Selim Vurgeç, Akyaka'da kite-surf yaparken tanıştı.