Aslışah Alkoçlar'dan bomba aşk yorumu!

Aslışah Alkoçlar, eski sevgilisi Hakan Sabancı’nın Ceylan Çapa ile aşk yaşadığı haberlerinin doğru çıkması halinde üzülmeyeceğini söyledi.

Aslışah Alkoçlar'dan bomba aşk yorumu!
Habertürk'ten Serkan Öztürk'ün haberine göre genç iş adamı Hakan Sabancı, sosyetik güzel Ceylan Çapa ile aralarında çıkan aşk dedikodularına ilk kez açıklık getirerek, Cihangir’de sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendikleri iddiasına “O gece Ceylan’la aynı masada değildik. Ama Ceylan’ı eskiden beri tanırım, arkadaşımdır. Arkadaşlıktan öte aramızda hiçbir şey olamaz’’ yanıtını verdi.

‘BÖYLE ŞEYLER ÇOK NORMAL’

Hakan Sabancı’nın eski sevgilisi Aslışah Alkoçlar ise Ceylan Çapa’yı sosyal medyadan sildiği yönünde çıkan haberlerle ilgili açıklamada bulundu.

Önceki gün Arnavutköy’de arkadaşlarıyla bir araya gelen Alkoçlar mekân çıkışı, “Ceylan ile aramız açık değil, böyle bir şey yok, hâlâ onu sosyal medyadan takip ediyorum ve her gün telefonla konuşuyoruz, bu tip haberler çıkıyor artık normal karşılıyoruz” diyerek iddiaları yalanladı.

Aslışah Alkoçlar bir muhabirin, “Ceylan Hanım’ın Hakan Bey’le çıkan aşk haberleri doğru çıkarsa aranız açılır mı?” soru sorusu üzerine ise “Hayır aramız açılmaz, böyle şeyler normal” cevabını verdi. Alkoçlar, eski sevgilisi Hakan Sabancı’nın Ceylan Çapa ile aşk yaşadığı haberlerinin doğru çıkması halinde üzülmeyeceğini söyledi.