Aslışah Alkoçlar'ın kalbini çalan erkek

Hakan Sabancı ayrılığının üzüntüsünü atlatan Aslışah Alkoçlar, bir süredir tanıma aşamasında olduğu birini açıkladı... Sosyetik güzelin kalbini çalan ismin ise Ergin Varlıbaş olduğu konuşuluyor...

Aslışah Alkoçlar'ın kalbini çalan erkek
Takvim'in özel haberine göre Hakan Sabancı'yla 1 yıllık aşkı Ekim 2016'da biten Aslışah Alkoçlar'ın gönlünü yine Türkiye'nin önde gelen holdinglerinden birinin veliahdı çalmak üzere... Sabancı'yla ayrıldıktan sonra çok üzülen sosyetik güzel, yeni aşkın sinyalini ise "Kalbimi çarptırıp görüştüğüm kimse yok desem Pinokyo gibi burnum uzar" diyerek vermişti. Aslışah Alkoçlar'ın adını sır gibi sakladığı işadamının kim olduğu sonunda ortaya çıktı.

ŞİMDİLİK HERKESTEN GİZLİ...

Sosyetik güzelle Şubat ayında Karaköy'deki bir mekandan çıkarken de objektiflere yakalanan genç veliahdın Ergin Varlıbaş olduğu ikilinin yakın dostları sayesinde öğrenildi. Gizli gizli görüşen sosyetik çiftin, geçtiğimiz ay yaptığı Yunanistan kaçamağı da yakın dostları Alp Özcan'ın paylaşımıyla ifşa oldu.

Aslışah Alkoçlar'ın kalbini çalan erkek

Birbirlerini henüz tanıma aşamasında olan Aslışah Alkoçlar ile Ergin Varlıbaş'ın sık sık ortak arkadaşlarıyla vakit geçirip birbirlerini daha iyi tanımaya çalıştığı öğrenildi.