Ata Demirer - Alara Bozbey ayrılığında bomba iddia!

Ata Demirer sevgilisi Alara Bozbey'le evleneceği haberlerine 'Bu kimin fantezisi' dedi. Haberleri kendisinin yaptırdığı iması karşısında Alara da onu terk edip sosyal medya hesaplarından engelledi.

Ata Demirer - Alara Bozbey ayrılığında bomba iddia!
Evlilik dedikodusu ayrılık getirdi

Güneş'ten Ahmet Döğen'in haberine göre
Ata Demirer, 2018’in ilk dakikalarında paylaştığı aile fotoğrafıyla aşkını ilan ettiği oyuncu Alara Bozbey’den ayrıldı. Ünlü komedyenle güzel oyuncunun ayrılığı sosyal medyada karşılıklı birbirlerini takipten çıkmaları ve adından beraber fotoğraflarını silmeleriyle ortaya çıktı. Konuyla ilgili ilk kez konuşan Alara Bozbey, “Saygım sevgim her zaman sonsuz ama bu noktaya gelindikten sonra o fotoğrafların şu an için orada durması doğru değildi” dedi. Ata Demirer’in geçen hafta yaptığı “Çok mutluyuz ama evlilik düşünmüyoruz. Bu evlilik haberi kimin fantezisi?” şeklindeki açıklamasının ayrılıkta payı olup olmadığı sorusuna ise Bozbey, şu yanıtı verdi: “Yok yok, bu zaten konuşulmuş bir şey olup da basına yansıdıktan sonra reddedilmiş olsaydı belki ama hiç böyle bir şey konuşulmazken birdenbire basında evlilik haberi çıkınca tabii ki bu denirdi. Ne denilecekti ki?” dedi.

'ÇOK ZARİF VE KİBAR BİR ADAM'

Güzel oyuncu sözlerini şöyle sürdürdü; “Hiçbir şekilde başkasının etkisi yok. Sadece ikimiz arasında olan şeyler doğrultusunda net bir saygı çerçevesinde aldığımız bir karardır. Çok zarif ve kibar bir adam. İkili ilişkide buraya kadar gelebildik.” 

Bozbey “Yeniden geri dönüş olur mu?” sorusuna karşılık, “Mümkün değil” ifadesini kullandı.

Ayrılığın nedeninin Ata Demirer'in 'Bu kimin fantezisi sözleri' olduğu iddia edildi. Çünkü ünlü komedyen bu sözle evlilik haberlerini Alara'nın yaptırttığını ima etmiş oldu.