Ataşehir saldırganı Tıp öğrencisi çıktı!

İstanbul Ataşehir'de yolda yürüyen bir kadına yumruk atan saldırgan yakalandı.

Ataşehir saldırganı Tıp öğrencisi çıktı!
Habertürk'ten Nihat Uludağ'ın haberine göre Ataşehir'de yolda yürüyen bir kadına yumruk atan saldırgan Hasan D. yakalandı. Zanlının Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi 2. Sınıf öğrencisi olduğu öğrenildi.

YÜZLERCE SAAT KAMERA GÖRÜNTÜSÜ İZLENDİ

Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekipleri, kaldırımda yürüyen bir kadına yumruk atan şehir magandasını yakalamak için çalışma başlattı.

Olayın meydana geldiği yerden itibaren zanlının gittiği tüm güzergahlardaki güvenlik kamera kayıtları saniye saniye izlendi. Kamera kayıtlarından zanlının kıyafet ve eşkâlini belirleyen polis ekipleri zanlının girip çıktığı tüm binaları tek tek araştırdı.

TIP FAKÜLTESİ ÖĞRENCİSİ ÇIKTI

Ataşehir Asayiş Bürosu ekipleri, kaldırımda yürüyen bir kadına sebepsiz yere yumruk atan zanlı Hasan D.'yi akşam saatlerinde düzenlediği operasyonla gözaltına aldı. Zanlı Hasan D.'nin Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi 2. Sınıf Öğrencisi olduğu belirlendi.

Tıp Fakültesi öğrencisi olan Hasan D.'nin psikolojik sorunlarının olup olmadığı araştırılıyor.

Olay, Ataşehir'de 29 Eylül tarihinde meydana gelmiş, yolda yürüyen 27 yaşındaki A.Ç. isimli kadına bir şahıs önce omuz ardından yumruk atmıştı.

Yaşanan bu saldırı anı ise güvenlik kameraları tarafından kaydedilmişti. Olaydan sonra ise saldırıya uğrayan A.Ç'nin polise verdiği ifade de ise, evine gittiği sırada siyah saçlı, kirli sakallı, beyaz tenli bir erkeğin kendisine çarptığını söyleyerek, "Yavaş olur musunuz" dedim. O da bana, "Sen bana nasıl böyle bir şey dersin" dedi ve beni omuzlarımdan yere itti, yere düşürdü. Bir müddet yerde kaldım" dediği öğrenildi.