Atatürk'e hakaret eden gelin adayı, Star TV ekranında!

Star TV Genel Müdürü Sayın Ömer Özgüner Bey'in dikkatine! Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret eden Yağmur isimli gelin adayı yeniden ekrana çıkartıldı!

Atatürk'e hakaret eden gelin adayı, Star TV ekranında!
ŞADUMAN HANIM'A SAYGISIZLIK YAPTIĞI İÇİN YAYINDAN KOVUYORSUN AMA ULU ÖNDERİMİZ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'E YAPTIĞI HAKARETİ GÖREMİYOR MUSUN ZUHAL TOPAL?

STAR TV Genel Müdürü Sayın Ömer Özgüner Bey'in dikkatinden kaçmış olmalı ki, Zuhal Topal bugünkü yayınında ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün aziz hatırasına saygısızlık eden Yağmur isimli gelin adayını ağırladı...

Zuhal Topal'ın programında agresif tavırlarıyla dikkat çeken Yağmur isimli gelin adayı daha önceki yayınlarda Zuhal Topal'ın sert tepkisiyle karşılaşmış ve stüdyodan kovulmuştu.

ZUHAL TOPAL GELİN ADAYI YAĞMUR'U STÜDYODAN KOVDU (VİDEO)

Zuhal Topal'ın Yağmur'u stüdyodan kovma nedeni programda kendisinden yaşça bir hayli büyük olan tribünün gedikli yorumcusu Şaduman Hanım'a yönelik 'Şekerim, güzelim' şeklindeki hitaplarıydı...

Yağmur'un kendisinden yaşça büyük Şaduman Hanım'a bu şekilde konuşmasına çok sinirlenen Zuhal Topal; "Çok ayıp. Yaşça büyük bir hanım. Bu yaptığınızdan dolayı sizi kınıyorum. Siz bu şekilde hitap edemezsiniz. Ne kadar ayıp. Şurada 'Büyüklere saygı duyun' diyoruz. Saygı o kadar önemli bir şey ki; sevmeyebilirsiniz, anlamayabilirsiniz, kavramayabilirsiniz ama saygı duymak zorundasınız. Hele ki Şaduman Hanım gibi birine..." ifadelerini kullanmıştı.

Programın ertesi gününde Yağmur isimli gelin adayı; Şaduman Hanım'dan özür dileyerek elini öpmüş ve programa kaldığı yerden devam etmişti.

Bu sıralarda programın fanatik takipçileri sosyal medyada Yağmur isimli adayın önce ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün heykelinin kucağına oturduğu bir fotoğraf paylaştı.

Atatürk'e hakaret eden gelin adayı, Star TV ekranında!

Kabul edilemez bu kare, büyük tepki çekmiş ve yoğun şekilde eleştirilmişti.

Bu çirkin karenin üzerinden çok fazla zaman geçmeden bu kez Yağmur'un Periscope isimli uygulamanın canlı yayınından çekilmiş; ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün aziz hatırasına "O zaman sizin Atanız da ölüsüyle işgal ettiği 780 bin metrekarelik Anıtkabir'i boşaltıp normal bir mezara dönsün. Var mısınız? Bu da size kapak olsun." şeklinde kabul edilemez ve çok çirkin ifadelerle büyük saygısızlık ettiği bir video yayınlandı.

Bugüne geldiğimizde programın yaşça büyük yorumcu hanımına saygı duyulmasını isteyen Zuhal Topal'ın, ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk gibi dünyaya mal olmuş en büyük liderlerden birine saygısızlığın en büyüğünü eden Yağmur Hanım'ı karşısında muhatap olarak kabul etmesini oldukça şaşkınlıkla karşıladık.

Kulaklarımızda Topal'ın Şaduman Hanım için söylediği "Saygı o kadar önemli bir şey ki; sevmeyebilirsiniz, anlamayabilirsiniz, kavramayabilirsiniz ama saygı duymak zorundasınız. Hele ki Şaduman Hanım gibi birine..." sözleri çınlarken, ulu önderimize hakaret eden Yağmur Hanım'ı o stüdyoda görmek gerçekten içimizi acıttı.

İzleyicilere hiç bir şey katmayan; isimleri pek çok 'cevap verilmemiş' skandallarla anılan ve 'saygıdan bahseden' bu program şimdi de ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret eden bir kadını himaye ediyor...

Çok üzgünüz, kırgınız ve kabul edemiyoruz...

İşte Yağmur isimli gelin adayının ulu önderimiz Atatürk ile ilgili yakışıksız sözleri ve bugün Zuhal Topal ile gerçekleştirdikleri sohbet...

Akıl almaz görüntüleri izlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!...