Atatürk'e küfreden kişi TRT'de danışman mı?

El Kaide’nin Suriye kolu ve dünyada terör örgütü olarak kabul edilen El Nusra Cephesi'ne destek veren Ümit Erdoğan’ın son paylaşımları tartışma yarattı.

Atatürk'e küfreden kişi TRT'de danışman mı?
MedyaRadar'ın haberine göre El Kaide’nin Suriye kolu ve dünyada terör örgütü olarak kabul edilen El Nusra Cephesi'ne destek veren TRT Danışmanı Ümit Erdoğan’ın son paylaşımları tartışma yarattı.

Gazeteci İsmail Saymaz’ın Twitter’dan yaptığı, “Siyasi tercihini ilan eden tarikat ve cemaatlere şimdi de selefiler eklendi. Kendisini ‘Ebu Said Yarpuzlu’ diye tanıtan Mehmet Balcıoğlu ve ona bağlı Selefi dernekler, Cumhur İttifakı’na destek açıklaması yapmış. Ardından ‘Biz demokrasiyi tasvip etmiyoruz’ diye eklemiş!” paylaşımına tepki gösteren Erdoğan, “Ülke sizin gibilerin elinde olmuş olsa 1 yılda 50 yıl geri giderdik. Kemalist yobazlar hala 1920’lerde zannediyorlar kendilerini. Bir bitmediniz be” diye yazdı.

Bunun üzerine profilinde “TRT danışmanı” yazan Ümit Erdoğan’a yanıt veren Saymaz, “Senin bir kabahatin yok. Senin gibi bir soytarıyı TRT’de danışman yapıp benim gibi milyonlarca insanın vergisinden sana para verende kabahat. Biraz haysiyetin varsa Atatürk’ün kurduğu TRT’den maaş almazsın” ifadelerini kullandı.

Ümit Erdoğan bu tartışmanın sosyal medyada tepki çekmesinin ardından profilindeki “TRT danışmanı” başlığını kaldırdı. Aynı zamanda Akit gazetesi muhabiri olan Erdoğan’ın geçmiş dönemlerde El Nusra cephesi militanlarıyla röportaj yaptığı da biliniyor.

İşte o paylaşımlar:

Atatürk'e küfreden kişi TRT'de danışman mı?