Atilla Güneş, KSK yolunda

Tolungüç’ün istifasının ardından teknik direktör arayışına giren kurmaylar takımı iyi tanıyan Güneş’i ikna etmeye çalışıyor...

Atilla Güneş, KSK yolunda
Yeni Asır'dan Gökhan Özyurtlu'nun haberine göre Soner Tolungüç'ün istifasının ardından teknik direktör arayışlarına başlayan Karşıyaka'da yönetimin ilk tercihinin sportif direktör Atilla Güneş olduğu öğrenildi. Güneş'in camiayı, futbolcuları iyi tanımasını avantaj olarak gören, yönetim mevcut düzeni en iyi onun devam ettireceğini düşünürken taraftarların da Güneş kararına destek verdiği açıklandı. Teknik adamlığa sıcak bakmayan Güneş'in ikna edilememesi halinde Turgut Uçar isminin ön plana çıkacağı belirtiliyor. 1994-96 yılları arasında futbolcu, 2011 yılında ise teknik adam olarak Karşıyaka'da görev yapan Uçar'ın antrenörlük kadar takıma iyi bir ağabeylik yapacağı da düşünülüyor. Kırıkhanspor'un teknik direktörü Ali Eren Beşerler, Tolga Doğantez ve Ufuk İskender de yönetimin gündeminde.

FUTBOLCULAR KAMPA GİRDİ

Karşıyaka ikinci yarı hazırlıklarını dün yaptığı çalışma ile sürdürürken Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde kampa girdi. Yeşilkırmızılılar, antrenör Evren Nalbant yönetiminde yaklaşık 1 saat süren antrenman yaptı. İzinli olan Tayfun Pektürk, Can Erdem, Mahmut Temür, Abdulhamit Yıldız ve Okan Şahingöz çalışmada yer almadı. Karşıyaka yeni teknik direktörünü belirledikten sonra 2 Ocak'ta Antalya'da 8 gün sürecek 2. etap kampına girecek.
Konular Spor Haberleri