Atiye sinema filminde oynamak istiyor

Pop müziğin sevilen ismi Atiye, modaya bakış açısını ve oyunculuk konusundaki planlarını anlattı. Ünlü şarkıcı, “Marka takıntım yok, ikinci el elbise bile alırım” dedi. Dizilere sıcak bakmayan şarkıcı, bir sinema filminde rol alabileceğini söyledi.

Atiye sinema filminde oynamak istiyor
Bugün'den Okan Işık'ın haberine göre Ati­ye ön­ce­ki gün İs­tan­bul Fas­hi­on We­ek kap­sa­mın­da ger­çek­le­şen Zey­nep Er­do­ğa­n’­ın de­fi­le­sin­de man­ken­lik yap­tı. Ha­ya­tın­da ilk kez pod­yum­da yü­rü­yen ün­lü şar­kı­cı, man­ken­lik he­ye­ca­nı­nı ve mo­da­ya ba­kış açı­sı­nı an­lat­tı.  

MAR­KA TA­KIN­TIM YOK

Mar­ka ta­kın­tı­sı ol­ma­dı­ğı­nı sev­di­ği ta­sa­rım­cı­la­rı ta­kip et­ti­ği­ni söy­le­yen genç pop­çu, “Her tren­din pe­şin­den ko­şan bi­ri de­ği­lim. Pa­zar­dan da ikin­ci el sa­tan ma­ğa­za­lar­dan da alış­ve­riş ya­pa­rım.  An­ne­min do­la­bın­dan bul­du­ğum es­ki par­ça­lar ba­na çok en­te­re­san ge­li­yor. On­la­rı da kul­la­nı­yo­ru­m” şek­lin­de ko­nuş­tu.

ÇIĞLIK ATMAYI SEVERİM AGRESİF BİR KADINI OYNAMAK İSTİYORUM

‘Bu İşte Bir Yalnızlık Var'  adlı filmde bir popçuyu canlandıran Atiye, oyunculuk konusundaki düşüncelerini de paylaştı.

Atiye, “O tecrübeden sonra aslında oyunculuk çok hoşuma gitti. Daha sıcak bakmaya başladım. Bugüne kadar daha çok dizi teklifleri geldi. Ben de yoğun olduğum için kabul etmedim. Senaryo ve ekip içime sinerse sinema yapabilirim. Agresif, sinirli bir kadını oynamayı çok istiyorum. Çığlık atmayı severim. Herkes benim neşeli halimi biliyor, öyle bir rolde kendimi göstermek isterim” dedi.

ŞARKICILIKLA MANKENLİK KIYAS EDİLEMEZ

Podyuma çıkarken düşme korkusu yaşadığını belirten Atiye, “Sevdiğim tasarımcıların defilelerine yine çıkabilirim ama şarkıcılık bambaşka bir şey. Orada kendiniz üretiyorsunuz. İkisi kıyaslanamaz bile” şeklinde konuştu. 

Atiye sinema filminde oynamak istiyor