Atiye'den iddialı klip: 'Maazallah'

Atiye, insan özgürlükleri ve LGBT görünürlüğü için hazırlanan “Gzone Rainbow Anthems Vol.2” projesinin çıkış şarkısı “Maazallah”ın video klibinde LGBTİ’lere selam çaktı.

Atiye'den iddialı klip: 'Maazallah'
“Gzone Rainbow Anthems - Gökkuşağı Marşları” projesinin ikinci ayağı olan bu derleme albümde LGBT dünyasına ilham olmuş, en popüler, 17 orijinal yabancı şarkı yer alıyor.

Sony Music Türkiye ve Türkiye’nin LGBT içerikli yaşam dergisi GZone’un beraber hazırladıkları bu albümün sürprizi ise Atiye yorumuyla yeniden hayat bulan bir Bülent Ersoy klasiği, Maazallah oldu.

Türkiye’nin en modern ve güçlü kadın seslerinden Atiye, daha önce Bülent Ersoy’un seslendirdiği, Türkçe sözleri ünlü söz yazar ve besteci Şehrazat’a ait olan “Maazallah” isimli şarkıyı, Catwork’e ait yeni düzenlemesi ile “Gzone Rainbow Anthems Vol.2” için özel olarak yeniden seslendirdi.

ŞEHRAZAT, ŞARKISINI BU ÖZEL ALBÜME HEDİYE ETTİ

Şehrazat, şarkının Türkçe sözlerini Türkiye LGBT dünyasına hediye ederek örnek bir davranışta bulundu.

ATİYE “MAAZALLAH” VİDEOSUNDA LGBTİ’LERE SELAM GÖNDERDİ

Catwork tarafından düzenlenen şarkının Umut Eker yönetmenliğinden çekilen video klibi Tv kanallarında ve YouTube’da bugün yayınlandı.

Atiye, klipte giydiği gökkuşağı renkli harflerle yazılan “We Are One- Hepimiz Biriz” isimli pelerinle LGBTİ bireylere selam gönderdi ve herkesin eşit olduğunun altını çizdi.

SIA’DAN MAHMUT ORHAN’A ARŞİVLİK BİR ALBÜM!

“Gzone Rainbow Anthems” projesinin ikinci ayağı olan bu derleme albümde LGBT dünyasına ilham olmuş, en popüler, 17 orijinal yabancı şarkı yer alıyor.

Avustralyalı besteci ve şarkıcı Sia’nın LGBT bireyler için yazdığı ‘’The Greatest’’ şarkısı ilk kez bir derleme albümde yer alırken, Mahmut Orhan’ın “Sofi Tucker - Drinkee” Remix’i ve alternatif isimlerden Burçak’ın Home Alone şarkısı da albümde yer alan şarkılar arasında bulunuyor.

ALBÜM ÇIKTI

Sony Music etiketi ile yayınlanan “Gzone Rainbow Anthems Vol.2” albümü bugünden itibaren tüm dijital kanallarda, video klibi YouTube’da yayında ve albümün CDsi yakında tüm müzik marketlerde…

Atiye'den iddialı klip: 'Maazallah'
Konular Müzik