Av. Hande Var 'o davayı'da kazandı!..

Sosyetenin tanınmış ismi Reyhan Göksun Taşkın, ünlü avukatı Hande Var ile tek celsede davayı kazandı!

Av. Hande Var 'o davayı'da kazandı!..

Ünlü iş adamı Ceyhun Göksun'un kızı Reyhan Göksun Taşkın, hakkında yalan haber yapanlara, ünlü ve başarılı avukatları Hande Var ile cevap verdi.

Cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden olan Reyhan Göksun Taşkın ve ünlü iş adamı Abdullah Taşkın nişanlandıklarında haklarında, Ceyhun Göksun'un bu evliliği onaylamadığı ve bu sebepten evliliğin rafa kaldırıldığına dair haberler yapılmıştı.

Başarılı avukat Hande Var ise müvekkili adına dava açmıştı.

Bugün yapılan duruşmada avukat Hande Var "Müvekkillim hakkında yapılan haberler tamamen yalan olup müvekkiline ve ailesinin kişilik haklarını ihlal etmiştir. Söz konusu gerçek olmayan haberden kısa süre sonra evlenen mutlu çift, şuan evliliklerini taçlandırmak için dünyaya gelecek olan çocuklarını bekliyorlar. Haberde kötü niyetli olarak iddia edilen maddi sıkıntılar hiç olmadığı gibi, Ceyhun Göksun'da kızının evliliğine hiç karşı olmamıştır. Hiç bir dayanağı olmayan bu haberlerin yapılması kötü niyetlidir." dedi.

Hakimin sorusu üzerine yeni bir haber yapılmasını kabul etmeyen Hande Var "Müvekkilim bir magazin figürü olmak istemiyor, bu dosyadan elde edeceği geliri de hayır kurumuna bağışlayacak" dedi.

İstanbul 2. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde ilk celsede verilen karar ile haberi yapan gazete tazminata çarptırıldı.

Duruşma sonrası muhabirlerin sorularından cevap veren ünlü avukat Hande Var'dan öğrenildiği kadarı ile Reyhan Göksun Taşkın; bu davadan elde ettiği geliri bir hayır kurumuna bağışlayacakmış.

Av. Hande Var 'o davayı'da kazandı!..

Av. Hande Var 'o davayı'da kazandı!.. - Resim : 2