Avcı: "Arda ailenin büyük oğlu"

Abdullah Avcı: "2003 yılından bu yana birbirimize katkı sağladık. Atletico Madrid'e ve Barcelona'ya giderken, fikir alışverişinde bulunduk. Yılbaşında da aradı. Ancak şu an için bizim takıma transferi söz konusu değil!"

Avcı: "Arda ailenin büyük oğlu"
Sabah'ta yer alan habere göre Barcelona'nın satış listesine koyduğu Arda Turan'ın adı önce Galatasaray, sonra Beşiktaş'la anıldı. Ardından ligin ilk yarısını zirvede tamamlayan Medipol Başakşehir'in yıldız futbolcuyu 6 aylığına kiralayacağı ileri sürüldü. Bu iddialara cevap ise lacivert-turunculu ekibin teknik direktörü Abdullah Avcı'dan geldi.

PAZARLIK SÜRÜYOR!

Arda Turan'ın Türk futboluna büyük katkılarda bulunduğunu belirten Avcı, "2003 yılından bu yana ailemizin büyük oğlu gibi. Beraber çalıştığımız oyunculardan. Transferiyle ilgili iki tarafın ortak menfaatleri doğrultusunda karar verilir. Ancak şu anda böyle bir şey yok. Arda, Atletico Madrid'e giderken de Barcelona'ya giderken de bizimle fikir alışverişi yapmıştır. Son olarak aradı, yeni yılımızı kutladı. O büyük bir futbolcu, konsantre olunca farklı senaryolar çıkarabilir. Hakkında hayırlısı neyse o olsun. Arda liderliğin önüne geçti galiba" ifadelerini kullandı. Abdullah Avcı'nın bu açıklamalarına rağmen transfer kulislerinde Medipol Başakşehir'in kapalı kapalı ardında Barcelona ile pazarlıklarını sürdürdüğü konuşuluyor.

MURAT ÖZBOSTAN DİYOR Kİ

Arda Turan'ın yurt dışında futbol hayatına devam etmesini isterim. Ama bu olmuyorsa Arda tekrar futbol oynayacağı bir kulüpte olmalı. Başakşehir, milli yıldız için mükemmel bir fırsat. Abdullah Avcı gibi bir hocanın ellerinde tekrar sahalara dönüş yapabilir. Başakşehir şampiyonluk mücadelesi veriyor.

Böyle bir takıma katkı yapmak, bu takımın bir parçası olmak Arda'ya da ilaç gibi gelir. Arda yanlışlarıyla çok prestij kaybetti ama bunları düzeltmesi için hala zamanı ve önünde bir fırsatı var. Yeter ki hatalarından ders almış olsun!
Konular Spor Haberleri