Ayçin’in ölümünde intihar şüphesi

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde, 7'nci kattan düşüp ölen üniversiteli Ayçin Işık'ın (21) intihar ettiği öne sürüldü. O sırada yanında bulunan arkadaşı Burçin A'nın, Ayçin Işık'ın intihar edeceğini söylediği ve kendisinin de engellemeye çalıştığı yönünde ifade verdiği öğrenildi.

Ayçin’in ölümünde intihar şüphesi
Yeni Asır Gazetesi'nden Fatih Şendil'in haberine göre korkunç olay önceki gece 02.00 sıralarında Denizli Şemikler Mahallesi Cinkaya Bulvarı'ndaki lüks bir sitede meydana geldi. Pamukkale Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencisi İzmirli Ayçin Işık, ev arkadaşı Burçin A. ile birlikte kaldığı apartman dairesinin balkonundan düştü. 30 metreden beton zemine çakılan Işık, komşularının ihbarı üzerine gelen sağlık ekiplerince kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

TELEFONUNA EL KONULDU

O sırada Ayçin Işık'ın yanında bulunan ev arkadaşı Burçin A'nın ifadesine Yeni Asır ulaştı. Denizli'de polis merkezine götürülerek ifadesi alınan Burçin A. Işık'ın intihar edeceğini söylediğini, engellemek için uğraştığını ancak başaramadığını söylediği ortaya çıktı. Genç kızın cep telefonuna incelemek üzere el konulurken arkadaş ve ailesinin de bilgisine başvurulacak.