Aydan Kaya: '250 bin TL harcadım, fakat...'

Bir dönemin en çok izlenen müzik yarışması "Popstar" ile saat dünyasına giren Aydan Kaya, Beyaz Tv'de yayınlanan "Söylemezsem Olmaz" programına konuk oldu.

Aydan Kaya: '250 bin TL harcadım, fakat...'
"Albümüm için çok para harcadım"

Popstar'dan sonra albüm yapan Aydan Kaya bunun için 250 bin lira harcadığını söyledi. "Albüm yapmak için çok para harcadım ama karşılığını almadım. O dönem albüm çıktıktan sonra bütün programlara çıktım." diyen Aydan Kaya "Dünyaca ünlü sanatçı Chris De Burgh ile düet yaptım ama insanlar daha net şeyleri seviyorlar galiba bundan sonra bende ağlatacağım. Londra'da Aydan Kaya diye sorsanız kimse tanımaz ama Chris De Burg ile düet yapan kız olarak herkes beni hala biliyor." ifadelerinde bulundu.

"Aydan Kaya yarışmacılara ne tavsiye etti?"

Müzik programlarında yarışanlara tavsiye veren Aydan Kaya "Yarışmacılar yapımcıları beklememeli kendileri koşturmalı bu işler için" dedi.

"Aydan Kaya nasıl kilo verdi?"

Çok kilo verdiği gözlerden kaçmayan Aydan Kaya'nın tam 11 kilo verdiği öğrenildi. Aydan Kaya "Yürüyüş yaparak kilo verdim" demeyi de ihmal etmedi.

"Aydan Kaya'dan yeni single albüm müjdesi"

Aydan Kaya yeni bir single albüm yapacağını albümünde Ayla Çelik'in sözlerini yazdığı müziğini de Gökhan Tepe'nin yaptığı bir şarkı söyleyeceğini de sevenlerine duyurdu.