Aydın'da 4 yaşındaki çocuk öldü!.

Kars'ta yürekleri yakan M.A'nın ardından Aydın'da da boğazı ve sağ bileği kesilmiş halde ağır yaralı bulunan 4 yaşındaki C.C, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Aydın'da 4 yaşındaki çocuk öldü!.

DHA'nın haberine göre Cinayet ve tecavüzden şüphelenilirken ön otopsi raporunda farklı bir durum ortaya çıktı...

Ailesinin pazar günü sünnet düğünü yaptığı minik C. bugün saat 13.00 sıralarında, Aydın’ın yeni kurulan merkez ilçelerinden Efeler’in İmamköy Mahallesi, Gölcük Mevkii’ndeki evlerinin önünde oynarken ortadan kayboldu. En son 10 dakika önce evin önünde oynarken gördüğü 3 çocuğundan en küçüğü olan C.Ç.'i evin çevresinde aramasına rağmen bulamayan anne durumu kayınpederi 70 yaşındaki kayınpederi ve kepçe operatörü olan eşine bildirdi.

50 METRE UZAKTAKİ AHIRDA BULUNDU

Aile, komşularının da yardımıyla, ev ve yakınındaki bahçelerde C.Ç.’i aramaya başladı. Yaklaşık yarım saat süren arama sonucunda dede; torununu, evlerine yaklaşık 50 metre uzaklıkta, sahipleri Uşak’ta olduğu öğrenilen metruk bir ahırda sağ bileği ve boğazı kesilmiş olarak kanlar içinde buldu.

Babasının otomobiliyle Aydın Atatürk Devlet Hastanesi’ne götürdüğü C.Ç.doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Aydın’ın yerlisi oldukları öğrenilen çift, acı haber üzerine hastanede sinir krizi geçirdi. İlk anda doktorlar, çocuğa tecavüz şüphesi üzerinde durulduğunu bildirdi.

ÖN OTOPSİ RAPORU: KAZA

Bileği ve boğazı kesik ağır yaralı bulunan 4 yaşındaki  C.Ç. ’in, hastanedeki ön otopsisi tamamlandı. Hastane morgundaki otopsi sonucunda  C.Ç. ’de tecavüz bulgusuna ratlanmazken, boğazındaki kesiğin çivi batması, bileğindeki kesiğin ise de tel örgülere takılması sonucu meydana geldiği bildirildi.

Valilikten konuyla ilgili yapılan açıklamada ise, “4 yaşındaki C.Ç. adındaki çocuğun ölümü ile ilgili olarak yapılan incelemelerde, bahsi geçen çocuğun düşme sonucu kaza ile öldüğü, herhangi bir tecavüz veya cinayetin söz konusu olmadığı otopsi raporuyla ortaya çıkmıştır. Halen gerekli araştırmalar devam etmektedir” denildi.