Aydın'da akıllara durgunluk veren olay!...

Aydın’ın Söke ilçesinde Cemile Çıtak ile Rıdvan Karadut’un bir yıl önceki nişan töreninde takılan altınlarının konulduğu çanta, önceki akşam düğün öncesi hazırlıkların yapıldığı evden çalındı.

Aydın'da akıllara durgunluk veren olay!...
Hürriyet'te yer alan habere göre hırsızlık şüphelisi 21 yaşındaki kadın, MOBESE kameralarınca evden çıkarken görüntülendi. Ortadan kaybolan L.Ö.’nün yakalanması için jandarma çalışma başlattı.

Olay, geçen perşembe günü Yenidoğan Mahallesi’nde meydana geldi. Cemile Çıtak ve Rıdvan Karadut bir yıl önce nişanlandı. Nişanda çifte yaklaşık 20 bin lira tutarında altın takıldı. Geçen perşembe günü düğün ve nikahları yapılacak çift, gündüzden hazırlıklara başladı. Gelin evindeki hazırlıklar sırasında düğünde tekrar takılacak altınlar bir çantaya konuldu.

Çanta ise evdeki koltuğun üzerine bırakıldı. Bu sırada çiftin yakınları da akşam yapılacak düğün için evde hazırlığa başladı. İddiaya göre hırsızlıktan poliste kaydı bulunan L.Ö., çiftin yakınlarının arasına karıştı.

Kız ve erkek tarafı L.Ö.’yü diğer tarafın yakını sandı. Bir süre sonra L.Ö. fark ettirmeden altın dolu çantayı alıp hızlı adımlarla evden ayrıldı. L.Ö.’nin evden çantayla çıktığı o an MOBESE kameralarınca görüntülendi.

Hırsızlığı fark eden çiftin ihbarıyla gelen jandarma kimliğini belirlediği L.Ö.’yi yakalamak için çalışma başlattı.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.