Aydın'da 'baba' dehşeti yaşandı!

Eski eşiyle beraber yaşayan Alim Gündü (53), eve alkollü gelince tartışma yaşandı. Oğlu Ziya Gündü’yü göğsünden bıçaklayan alkollü adam, eski karısı Tülin Durak’ı da (45) ağır yaraladı.

Aydın'da 'baba' dehşeti yaşandı!
Yeni Asır'da yer alan habere göre Aydın'ın Efeler ilçesinde inşaatlarda boyacılık yapan Alim Gündü (53), alkollü olarak eve geldiği için tartıştığı eski eşi Tülin Durak (45) ve oğlu Ziya Gündü'yü (29) bıçaklayıp ağır yaraladı

ÇILGINA DÖNDÜ

Olay, Cuma Mahallesi 209 Sokak'taki bir apartmanın üçüncü katında meydana geldi.

İnşaatlarda boyacılık yapan ve eşinden kısa süre önce ayrıldıktan sonra tekrar barışıp birlikte yaşadıkları öğrenilen Alim Gündü aşırı alkol aldıktan sonra evine gitti.

Alkollü olarak eve gelmesi nedeniyle Alim Gündü ile Tülin Durak arasında tartışma çıktı.

Oğlu Ziya Gündü de babasına tepki göstererek evden çıkarmaya çalıştı. Eski eşi ve oğlundan gördüğü tepki üzerine çılgına dönen Alim Gündü, eline geçirdiği bıçakla oğlu Ziya Gündü'yü göğsünden yaraladı. Oğlunun kanlar içerisinde yere yığılmasının ardından öfkeli adam, bu kez Tülin Durak'a saldırdı.

Durak, eski kocasının saldırısıyla sağ omzu, eli ve karnından yaralanırken can havliyle balkona çıkıp çığlık atarak yardım istedi.

Çığlıklar üzerine çevredeki vatandaşlar polise ve sağlık ekiplerine haber verdi.

DURUMLARI KRİTİK

Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Tülin Durak Atatürk Devlet Hastanesi'ne, oğlu Ziya Gündü ise Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
İki yaralının hayati tehlikelerin sürdüğü öğrenildi.

Evde dehşet saçan Alim Gündü olay yerinde suç aletiyle birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Gündü sevk edildiği adliyede tutuklandı.