Aydın'da dehşet veren yasak aşk cinayeti!

Erkan Tutar (44), ilişki yaşayıp bir çocuk sahibi olduğu Mahiye Hacılar’ın (40) kocası Cemil Hacılar’ın (61) başına iki el ateş ettikten sonra otomobille üzerinden geçti.

Aydın'da dehşet veren yasak aşk cinayeti!
Yeni Asır Gazetesi'nden İhsan Karataş ve Kazım Yörükce'ni haberine göre Aydın'da 44 yaşındaki Erkan Tutar bir süre ilişki yaşadığı ve bir çocuk sahibi olduğu sevgilisi Mahiye Hacılar'ın (40) kocası Cemil Hacılar'ı (61) başından silahla vurup üzerinden arabayla geçti. Hacılar, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

ÖNCE TARTIŞTILAR

Olay, Efeler ilçesi Ata Mahallesi 620 Sokak'ta meydana geldi. Şoförlük yapan Cemil Hacılar ile evli olan Mahiye Hacılar, iddiaya göre üç yıl önce Erkan Tutar ile tanışıp yasak aşk yaşamaya başladı. Mahiye Hacılar bu ilişkinden bir kız çocuğu dünyaya getirdikten sonra Erkan Tutar'dan ayrıldı.
Kocası Cemil Hacılar, çocuğu evladı gibi kabullenerek eşiyle olan evliliğini sürdürdü. Erkan Tutar, geçen salı günü 2 yaşındaki kızını görmek için Mahiye- Cemil Hacılar çiftinin evlerine gitti. Cemil Hacılar, çocuğu göstermek istemediği için Erkan Tutar'la tartıştı. Taraflar arasında çıkan tartışma çevredeki vatandaşların araya girmesiyle büyümeden sona erdi.

OTOMOBİLLE ÖNÜNÜ KESTİ

Daha sonra Erkan Tutar, kullandığı kamyonla evine dönen Cemil Hacılar'ın önünü kesti. Kamyonun direksiyonundan indirdiği Hacılar'ı darp eden Erkan Tutar, daha sonra başına iki el ateş etti. Öfkesi dinmeyen Erkan Tutar, otomobille yerde kanlar içerisinde yatan Cemil Hacılar'ın ayağını ezip kaçtı.

SUÇ ALETİYLE YAKALANDI

Çevre sakinlerinin haber vermesiyle olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Cemil Hacılar, ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hacılar, tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Polis ekipleri şüpheli Erkan Tutar'ı Serçeköy Mahallesi'nde suç aletiyle birlikte yakalayıp gözaltına aldı.