Aydın'da kanlı intikam!

14 Nisan’da tecavüze uğrayan N.T. yaşadıklarına dayanamayarak intihar etti. Kız kardeşinin intikamını almak isteyen R.T. kaçırdığı 3 tecavüzcü ile birinin kuzeni S.A’yı öldüresiye dövdü. Komaya giren S.A. 13 gün sonra öldü...

Aydın'da kanlı intikam!
Yeni Asır'dan Kazım Yörükce'nin haberine göre Aydın'da tecavüze uğradıktan sonra 5. kattan atlayarak intihar eden N.T'nin (23) ağabeyi R.T, (27) kardeşinin intikamını almak için üç tecavüzcüyü kaçırıp feci şekilde dövdü. Öfkeli ağabeyin, döverek komaya soktuğu tecavüzcülerden birinin kuzeni olan S.A, 13 gün kaldığı yoğun bakımda yaşamını yitirdi. Söke ilçesi Çeltikçi Mahallesi'nde 14 Nisan günü yaşanan olayda, iddiaya göre daha önceden üç kişi tarafından bir otomobile bindirilerek dağa kaçırıldıktan sonra tecavüze uğrayan N.T'nin yaşadığı iğrenç olay sonrasında psikolojisi bozuldu.

MEYDAN DAYAĞI

Bunalıma giren N.T, ailesiyle birlikte kaldığı apartmanın 5. katına çıkarak intihar etmek istedi. Kızlarının apartmanın çatısına çıktığını gören ailesi polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri genç kızı intihardan vazgeçirmeye çalıştı. 'Ailemin yüzüne bakamıyorum' diyen genç kız 20 metre yükseklikten kendisini aşağıya bırakarak toprak zemine çakıldı.

Olay yerindeki sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan N.T. kaldırıldığı Söke Devlet Hastanesi'nde iki gün yaşam mücadelesi verdikten sonra doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Ağabey R.T, birkaç akrabası ile birlikte, N.T'ye tecavüz ederek intihar etmesine neden olduklarını iddia ettikleri H.K, T.A ve S.A'yı ev ve işyerlerinden alarak bir otomobile bindirip ıssız bir yere götürdü, sopalarla dövdü.

HAYATİ TEHLİKELERİ YOK

Öfkeli ağabey, feci şekilde dövdüğü tecavüzcülerden S.A'nın kuzeni S.A'yı da aynı gün işyerinde tekme tokat döverek komalık etti. Söke Devlet Hastanesi'ne kaldırılan S.A. ardından Aydın Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Hayati tehlikesi nedeniyle yoğun bakım ünitesine tedavi altına alınan S.A. 13 gün sonra yaşamını yitirdi. S.A'nın öldürülmesi olayı nedeniyle aranan R.T. polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Darp edilen diğer H.K. ve T.A'nın hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenilirken olayla ilgili gözaltına alındıkları öğrenildi.