Aydın'da yürekleri ağızlara getiren yangın!

Aydın’da akşam saatlerinde bir apartman dairesinde çıkan yangın güçlükle söndürülebildi.

Aydın'da yürekleri ağızlara getiren yangın!
İHA'da yer alan habere göre itfaiye ekipleri sokak aralarına yapılan yoğun parklanmadan olay yerine girmekte güçlük çekti. Yangın dolayısıyla apartman dairesi kullanılamaz hale gelirken, çevre daireler de yangından zarar gördü.

Olay dün saat 22.00 sıralarında Efeler ilçesi Zafer Mahallesi 104 sokakta bulunan 4 katlı bir evin 3. katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, apartman dairesinden dumanların yükseldiğini gören vatandaşlar, konuyu polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine itfaiye ekipleri gelene kadar evden yükselen dumanların yerini bir anda alevler aldı.

İtfaiye ekipleri sokağa araçlarla girmekte yoğun parklanmadan dolayı güçlük çekerken, itfaiye erleri yangının çıktığı daireye yaya olarak ulaşarak içeriden müdahale etti. İtfaiye araçlarının yangın bölgesine girememesine sinirlenen mahalle sakinleri ise önce araç sahipleriyle tartışma yaşadı. Daha sonra mahalle sakinleri olay yerine ulaşan merdivenli itfaiye aracının geç geldiğini iddia ederek itfaiye ekiplerine saldırmak istediler. Polis, mahalle sakinlerini yatıştırmakta güçlük çekerken, itfaiye ekipleri de yangına merdivenli araçla müdahale ederek kontrol altına alabildi.

Evin pencerelerinden yükselen alevler apartmandaki diğer dairelerde de maddi hasara yol açtı. Henüz çıkış sebebi belirlenemeyen yangının çıktığı dairede yangın esnasında herhangi birinin olmadığı tespit edilirken, yaşanan olayda herhangi bir can kaybının yaşanmaması teselli kaynağı oldu.

İtfaiye ekipleri yangının çıkış sebebini araştırırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.