Aykut Kocaman'dan 2 milyon dolarlık jest

Fenerbahçe'de Ali Koç’un başkan seçilmesinin ardından gözler Aykut Kocaman’a çevrildi. Kocaman, kendisiyle devam edilmemesi halinde 1 yıllık alacağı olan 2 milyon doları almayacak.

Aykut Kocaman'dan 2 milyon dolarlık jest
Habertürk'ün haberine göre kongre heyecanının ardından gözler artık futbol takımında önümüzdeki sezon için yapılacak değişikliklere çevrildi... Camiada özellikle teknik direktörün kim olacağı merakla bekleniyor.

Bir diğer merakla bekleyen isim de Aykut Kocaman. Ligin son maçının ardından, “2-3 güne kadar kararımı verip açıklarım” diyen Kocaman’dan hala ses seda çıkmadı ve istifasını vermedi. Aziz Yıldırım’ın kongreyi kaybetmesinin ardından dün “Aykut Kocaman istifasını verdi” şeklinde haberler çıksa da kısa sürede bunun doğru olmadığı öğrenildi.

FEDAKARLIK YAPIYOR

Tam tersine Aykut Kocaman’ın başkan Ali Koç’un çağrısını beklediği ve yapacağı görüşme sonrasında kararını vereceği ortaya çıktı. Ayrıca Sarı-Lacivertli kulüple 1 yıllık daha sözleşmesi olan Kocaman’ın, eğer yollar ayrılırsa hakkı olan 2 milyon doları almayacağı ve bu şekilde sözleşmesini feshedeceği belirtildi.
Konular Spor Haberleri