Aylin Koç'un yeni aşkının huzuru kaçtı!

Sosyetik Aylin Koç’la aşk yaşayan Dilan Gerede Erkaya’nın şu günlerde huzuru kaçtı. Koç’un, eski sevgilisi Eremcan Acar’la birlikte Londra’da okumasından rahatsız olan Erkaya, sık sık soluğu İngiltere’de alacak.

Aylin Koç'un yeni aşkının huzuru kaçtı!
Takvim Gazetesi'nin haberine göre merhum iş adamı Mustafa Koç'un küçük kızı Aylin Koç'la 2 aydır birlikte olan Dilan Erkaya'yı eski aşk telaşı sardı. İki yıl önce annesi sosyetik fotoğrafçı Bennu Gerede ve 3 kardeşiyle Bali'ye taşınan genç adam, geçtiğimiz yıl da yurda dönmüştü. Erkaya, Türkiye'ye döner dönmez de aşkı, 18 yaşındaki Aylin Koç'ta bulmuştu. Ancak Koç'un üniversiteyi Londra'da okumasından dolayı ikilinin arasına mesafeler girdi.

Erkaya'nın yakın çevresine göre ise genç adam için asıl sorun bu değil. Aynı zamanda mankenlik de yapan 18 yaşındaki grafiti sanatçısı, konuşulanlara göre Aylin Koç'un eski aşkı Eremcan Acar'ın da üniversite eğitimi için Londra'da olmasından çok rahatsız.

SU YOLU YAPACAK

Koç'la geçtiğimiz yıl aşk yaşamaya başlayan ve ilişkisi yaz başında biten Acar ise önceki gün ailesinin verdiği veda partisinin ardından İngiltere'nin yolunu tuttu. Erkaya'nın ise şimdilik İstanbul'da olan aşkını önümüzdeki günlerde Londra'ya gittiğinde sık sık ziyaret ederek onu yalnız bırakmayacağı öğrenildi.

Aylin Koç'un yeni aşkının huzuru kaçtı!

Emel Yıldırım'la Erdal Acar'ın eski evliliğinden olan Eremcan için önceki akşam cici annesi Kardelen Acar, veda partisi düzenledi.