Ayşe Özyılmazel'in parası sıfırlandı!

Banka kartı kopyalanarak hesabından para çekilen 'mağdur'lar kervanına Sabah Gazetesi köşe yazarı Ayşe Özyılmazel de katıldı.

Ayşe Özyılmazel'in parası sıfırlandı!

Sabah gazetesi yazarı Ayşe Özyılmazel, banka kartının kopyalandığını ve içindeki paranın sıfırlandığını yazdı.

Özyılmazel yazısına şöyle başladı:

“Yani umarım kopyalanmaz ama kopyalanabilir... Eh, kişi yakın çevresinde gerçekleşmeyen bi' şeyin başına gelebileceğine inanmıyor değil mi? Öyle bir olaylara uzaydan bakıyormuş hali, dışarıda neler neler olurken sanki kendisi 'Survivor'da dokunulmazlık kapmış hissi ile ortalıkta dolanıyor. En duyarlımız, en empati sahibimizde bile bu hal zaman zaman mevcut yani.

Geçtiğimiz perşembe günü gazeteden çıkmış, sağlıklı beslenme koçu Şeyda Coşkun'un Belight Kitchen'ındaki randevumuza gitmeden önce, annemlerle evde sohbet ediyorduk. Telefonuma Denizbank'tan SMS geldi.

'Bilmem nereden, bilmem ne kadar tutarında bir harcama yaptınız. İşlem bilginiz dışındaysa bankanızı arayınız' gibisinden...

Aaa! 'İşlem tamamen bilgim dışında, kartım da çantamda' paniğiyle bankanın müşteri danışma hattını aradım. Santral görevlisiyle zaten anlaşmam imkansız. Ben şaşkınlıktan 'Böyle bi' şey nasıl olabilir?' sorusunu saniyede 100 kere sorarken, hanımefendide bir serinlik, cool'luk, 'kader kısmet'çilik anlatamam... 'Hesaplarınızı donduruyorum, onaylıyor musunuz?' gibi sorular soruyor. Yok onaylamıyorum, biraz daha soysunlar!”


“ÖNCE BİR FORM DOLDURTTULAR, SONRA ERTESİ GÜN…”

Bankanın şubesine gittiğini söyleyen Özyılmazel, bankada yaşadıklarını da şöyle aktardı:

“Bir baktılar ki; SMS'le söyledikleri para hiçbir şey, banka kartının bağlı olduğu hesabın tamamını bir saat içinde boşaltmışlar! Hesap sıfır yani! ..."

SABAH'TAN AYŞE ÖZYILMAZEL'İN YAZISININ TAMAMINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ!...