Ayşe Tolga'dan Bülent Ersoy'a ağır eleştiri!

Botoks dışında estetiği olmadığını söyleyen Ayşe Tolga, “Bülent Ersoy, deli gibi estetik yaptırıyor, yüzü tanınmaz halde” diyerek Diva’ya gönderme yaptı.

Ayşe Tolga'dan Bülent Ersoy'a ağır eleştiri!
Milliyet'ten Seçkin Şenvardar'ın haberine göre Ayşe Tolga, kızı Can Yael’in sekizinci yaşını Trump AVM’de kutladı. Çocuğunu dünyada başkalarının hayatlarına saygı gösteren birey olarak yetiştirmeye çalıştığını söyleyen oyuncu, ‘estetik harikası’ haberleriyle ilgili, “Ağır mimik çizgilerim var. O yüzden botoks yaptırıyorum. 44 yaşındayım, kaliteli yaşlanmak önemli. Devir cilalı imaj devri, bunu yaptırmayan yok. Eski fotoğraflarımı görenler ‘Hiç değişmemişsin’ diyor. Her yaştan kadın ve erkek, bu uygulamayı yaptırıyor” dedi.

Ekrandaki tanınmış simaların tek tornadan çıkmış gibi estetik operasyonlu olduğunu belirten Tolga, “Kamera önünde olan insanların radikal bir şekilde yüzleriyle oynamalarını doğru bulmuyorum. 20’li yaşlardaki oyuncular dahil, çoğunda estetik var. Mesela, Bülent Ersoy gibi... Çevresinde ona,  ‘Artık yeter’ diyecek insanların olması çok önemli... Çorap söküğü gibi devamı geliyor. Deli gibi estetik yaptırıyor, revizyon yaptırıyor ve yüzü tanınmaz hale geliyor” şeklinde konuştu.