Ayşegül Yıldız'ı çileden çıkartan iddia!

Ayşegül Yıldız, eski eşi İbrahim Tatlıses'ten maddi yardım aldığı yönünde çıkan haberlere sert çıktı.

Ayşegül Yıldız'ı çileden çıkartan iddia!
Hürriyet'te yer alan habere göre İbrahim Tatlıses'in evleneceği iddia edilen Damla Çakıcı'nın, İbo'nun eski eşi Ayşegül Yıldız'a yapılan maddi yardımları kestirdiği haberleri ortalığı karıştırdı.

İmparator'un 2011'de uğradığı silahlı saldırı sırasında yanında olan Çakıcı, Yıldız ile Tuna'nın hedefindeydi... İbrahim Tatlıses'le saldırıdan kısa bir süre sonra evlenen Ayşegül Yıldız'ın ilk işi Damla Buket Çakıcı'nın işine son vermek oldu. İbo, aradan geçen zamanda Yıldız ile boşandı ve Çakıcı'yı yeniden asistanı yaptı. Dedikodulara göre Damla Buket Çakıcı da intikam için düğmeye bastı. Çakıcı, İbo'nun Yıldız'a yaptığı maddi yardımların bir kısmını azalttı.

Bu duruma çok öfkelenen Ayşegül Yıldız ise sosyal medyadan bu sözleri paylaştı: "Kaleyi sattım, filler isyanda. Vezir, intihar etti. Arada atları da serbest bıraktım. Çevremdeki piyonlardan zaten medet ummadım. Şimdi şah olduğunu düşünen varsa buyursun hamle yapsın. Herkese anladığı dilden, gidere gider."

Yıldız, bu paylaşımlarının Damla Buket Çakıcı'ya cevap olarak gazetelere haber olması üzerine bu açıklamayı yaptı: "Gazetelerde instagram hesabımdan yaptığım paylaşımların 'sözde' aldığım maddi yardımın kesilmesine kızarak 3. şahıslara 'gönderme' ve 'gözdağı' olarak yazılmasını hayretler içinde okudum. Bugüne kadar nafaka da dahil kimseden maddi yardım istemedim de almadım da. Şuanda 80'e yakın insana istihdam sağlayan biri olarak da yardım alacak değil, yardım edecek durumdayım çok şükür.

Yıllardan beri bahsettiğiniz hiçbir savaşın içinde olmadığım gibi bugün de kimseyle savaşmıyorum. İsmi geçen şahıslarlada şimdiye kadar ne işim,ne hesabım oldu. Dolayısı ile yaptığım paylaşımların da o isimlerle hiçbir ilgisi yok. Ekim 2013'de (boşandığım gün) bütün defterleri kapattım. O yüzden bu uydurma savaşların içinde ve 3. Şahısların isimleri ile ismimi yan yana getirmemenizi önemle rica ederim! İyi çalışmalar."