Ayşen Gruda'dan konuşulacak açıklamalar

'Meleklerin Mucizesi' filmi, önceki akşam düzenlenen bir toplantıyla tanıtıldı. Toplantıya, Ayşen Gruda'nın açıklamaları damga vurdu.

Ayşen Gruda'dan konuşulacak açıklamalar

Başrollerini Hakan Türkşen, Gaye Gürsel, Ayşen Gruda ve Altan Erkekli'nin paylaştığı 'Meleklerin Mucizesi' filmi, önceki akşam Ortaköy Feriye Lokantası'nda tanıtıldı. 4 Nisan'da vizyona girecek olan filmde Gaye Gürsel ile birlikte bir meleği canlandıran Ayşen Gruda, ilginç açıklamalar yaptı:

"Her şerde bir hayır vardır. Bu film de bunu anlatıyor. Geçmiş filmlerimde nasıl oynadığıma hiç bakmam; hep ileri bakarım. Filmlerinde beni görmek isteyen genç yönetmenlere destek veriyorum. Talep görmek beni onore ediyor. Her zaman söylerim; Kemal Sunal, Adile Naşit, Şener Şen ve Ayşen Gruda, her evdeydi. Demek ki biz hâlâ o evlerdeyiz. Film mucizeler üzerine kurulu. Ben de mucizelere inanırım. Batıl inancım yok ama totem yaparım. Her oyuna başlamadan önce tahtaya vurup dua ederim. Kıvanç Tatlıtuğ ve Kenan İmirzalıoğlu'nu çok beğeniyorum. Kıvanç, kazandığı parayı kendisini geliştirmek için harcıyor ve bunu başarıyor. Cem Yılmaz, dahiye yakın birisi. Bu esprileri yapmak herkesin harcı değil. Bir de donanım olunca, tadından yenmiyor. Şahan'ı (Gökbakar) tanımıyorum ama çok küfür ettiği eleştirilerine de katılmıyorum. Ben küfrü severim; yerinde kullanılırsa güzel oluyor."

İLKER GEZİCİ / SABAH