Aziz Yıldırım bombaladı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Antalya Belekte katıldığı Kış Kampı Tesisleri 1. Etap binasının açılışında kendisini eleştiren Ali Koç'a cevap verdi.

Aziz Yıldırım bombaladı
Sabah'tan Volkan Demir'in haberine göre Yıldırım konuşmasında "Bir insanın içinde bulunduğu en tehlikeli durum, söylediği yalana kendisinin inanması ve yalanı alkışlandığında yalan söylemeyi alışkanlık haline getirmesidir." ifadelerini kullandı.

İşte satır başları:

"Bir insanın içinde bulunduğu en tehlikeli durum, söylediği yalana kendisinin inanması ve yalanı alkışlandığında yalan söylemeyi alışkanlık haline getirmesidir.

101 kişi savcılığa 3 Temmuz kumpasının planlayıcısı olarak şikâyet etmiş, savcı seçim manipülasyonu demiş, kumpas mağduru olmuş. Ali Bey, açıkla 101 kişi kimmiş? Türkiye'de kurulan kumpasların en büyük mağdurlarından biri olarak sana söz veriyorum. Senin en büyük savunucun ben olacağım.

'BEN SENİN KADAR GENİŞ DEĞİLİM'

Ali Bey, "Verilmesi mümkün üye bilgileri verilmedi, mağdurum" dedi ve sonra "Başkan ve yönetim haklı, yasal olarak verilmesi mümkün değil, ben de olsam veremem" dedi.

Şimdi milletimizin göz bebeği bir ordu mensubu üzerinden muhaliflerin keyfi olarak disiplin cezası ile cezalandırıldığını söylüyorsun. Başkana, yöneticiye, kulüp üyesine küfür eden her kim olursa olsun disiplin kurulu gereğini yapar. Benim bu tip konulara karşı duruşum belli. Sen sana edilen küfürü, nasıl karşılar ne yaparsın; o senin sorunun. Ben bu kadar geniş bir insan değilim.

'TEŞEKKÜR ETTİĞİN TROLLER Mİ DOĞAL'

Akademi kavramı Ali Bey'in buluşu imiş, biz onun projesini çalmışız. Ali Bey, 2012'den beri futbolun çok dışında kalmışsın. Hatta görev sürende öğrendiklerini bile unutmuşsun. Akademi kavramı UEFA'nın altyapı liglerine 2008'de verdiği isimdir.

"Her şeyimiz doğal, organik" diyorsun. Sosyal medyada teşekkür ettiğin troller de mi doğal? Anamıza avradımıza her gün sayısız küfür eden troller?

"Kombinelerin çıktığı hafta, sizlerden söz istiyorum, kombine kalmayacak" diyorsun. Peki ya başkan olamazsan? 2 yıldır yaptığınız gibi, maça gitmeyin telkinlerinde mi bulunacaksınız sosyal medyadaki trolleriniz aracılığıyla?

'DELİKANLILIK KOLAY! SEN NEREDEYDİN?'

Ağızlarda sakız olmuş başka bir iddia da "Tek vücut olmuş, tüm kesimlerle barışık bir Fenerbahçe..." Fenerbahçe tarihini bilmeyenlerin cümlesi bu. 98'den öncesine bakın, kaç tane grup var, kongrelerde neler olmuş? Bu kulüpte benim dönemimde hiç olmadığı kadar birlik olunmuştur. 3 Temmuz bunun tavan yaptığı noktadır. Yapıcı muhalefete her zaman varız. Ancak yalan söylemeyeceksiniz, iftira atmayacaksınız.

"3 Temmuz'da kaçmadım" diyorsun. Sen Mayıs 2012'de bıraktığında ben tutukluydum. 4 ay sonra tahliye oldum. 2015'te yeniden yargılama oldu. Sen neredeydin? 2016 yılından beri kumpas davası sürüyor, bir gün geldin mi? 17/25 Aralık ve 15 Temmuz sonrası ortaya çıkıp delikanlılık yapmak kolay, öncesinde sen neredeydin Ali Bey?"


ZAMANLAMAN YANLIŞ

Aziz Yıldırım, Ali Koç'un adaylığını ise şu sözlerle eleştirdi: "Fenerbahçe'ye başkan adayı olmanla ilgili bir problemimiz yok bizim Ali Bey. Problem, zamansız adaylığınla ilgili. 16 ay önceden aday olup, camia üzerinde baskı yaratıp, her ayağımız tökezlediğinde insanların konsantrasyonunu sahadan alıp saha dışına taşıdın. Benim senin isminle ne problemim olabilir, zaten ben seni, Yargıtay süreci sona erdiğinde başkan olarak görmek istediğimi ifade etmişim. Ancak sözünden dönen ben değil sensin Ali Bey. O dönemde 'Süreç sonuna kadar başkan kalmalıdır, bu her türlü sportif başarıdan daha önemlidir' demiştin. 2015 yılı Mayıs ayı Genel Kurul'da aday olmadığını söylüyorsun. 2015 Eylül ayında Burhan Karaçam ile kulübü ziyaretini ya unuttun ya da unutmak işine geliyor."
Konular Spor Haberleri